جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان چِلسی بانز (انگلیسی)



طرز تهیه نان چِلسی بانز (انگلیسی)


یک نان دیگر محبوب و سنتی انگلیسی، نان **چِلسی بانز (Chelsea Buns)** است که به دلیل طعم شیرین و پر از کشمش و دارچین، بسیار مشهور است.


مواد لازم برای خمیر:

- آرد: 4 فنجان

- مخمر خشک: 2 و 1/4 قاشق چای‌خوری

- شکر: 1/4 فنجان

- نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

- شیر گرم: 1/2 فنجان

- آب گرم: 1/2 فنجان

- تخم‌مرغ: 1 عدد

- کره: 1/4 فنجان (نرم شده)


مواد لازم برای پر کردن:

- کره: 1/4 فنجان (نرم شده)

- شکر قهوه‌ای: 1/2 فنجان

- کشمش: 1 فنجان

- دارچین: 2 قاشق چای‌خوری


مواد لازم برای رویه:

- شکر: 2 قاشق غذاخوری

- آب: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر و 1 قاشق چای‌خوری شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد، باقی‌مانده شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر، شیر گرم، تخم‌مرغ و کره نرم شده را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. حدود 10 دقیقه ورز دادن کافی است.

3. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

4. **آماده‌سازی مواد پر کردن:** در یک کاسه کوچک، کره نرم شده، شکر قهوه‌ای، کشمش و دارچین را با هم مخلوط کنید.

5. **شکل دادن نان:** خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. مخلوط کره و شکر را روی سطح خمیر بمالید و سپس خمیر را از یک طرف رول کنید.

6. **برش دادن رول:** رول خمیر را به قطعات کوچکتر برش دهید و هر قطعه را در قالب‌های مافین یا سینی فر پوشیده شده با کاغذ پخت قرار دهید.

7. **استراحت مجدد خمیر:** بگذارید خمیرهای برش داده شده حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کنند تا دوباره حجمشان افزایش یابد.

8. **پختن نان:** فر را به دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و نرم شوند.

9. **آماده‌سازی رویه:** شکر و آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا شکر حل شود. نان‌های پخته شده را بلافاصله بعد از خارج کردن از فر با این شربت بپوشانید.


منبع: copilot






نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد