جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان پیتا (لبنانی)



طرز تهیه نان پیتا (لبنانی)


طرز تهیه نان لبنانی (نان پیتا) بسیار ساده و خوشمزه است. 


**مواد لازم:**

- 3 پیمانه آرد

- 1 پیمانه آب گرم

- 2 قاشق چای‌خوری خمیر مایه خشک

- 1 قاشق چای‌خوری شکر

- 1 قاشق چای‌خوری نمک

- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون


**طرز تهیه:**

1. در یک کاسه کوچک، خمیر مایه خشک و شکر را با آب گرم مخلوط کنید. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود و کف کند.

2. در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط خمیر مایه را به آن اضافه کنید و سپس روغن زیتون را نیز اضافه کنید.

3. مخلوط را خوب ورز دهید تا یک خمیر نرم و چسبناک بدست آید. اگر خمیر خیلی خشک است، می‌توانید کمی آب اضافه کنید.

4. خمیر را به مدت 1-2 ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

5. پس از آن، خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گرد و نازک درآورید.

6. فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد (480 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 5-7 دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شوند.

7. نان‌ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شوند. نان لبنانی شما آماده است!


منبع: copilot



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد