جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان چاباتا (ایتالیایی)


طرز تهیه نان چاباتا (ایتالیایی)


نان چاباتا (Ciabatta) یکی دیگر از نان‌های معروف و خوشمزه ایتالیایی است که با بافتی خاص و پوسته‌ای ترد شناخته می‌شود.


مواد لازم:

- آرد: 4 فنجان

- آب: 2 و 1/4 فنجان

- مخمر: 1 و 1/2 قاشق چای‌خوری

- نمک: 2 قاشق چای‌خوری

- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر را در آب حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر و آب را اضافه کرده و خمیر را خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

3. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1.5 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

4. **شکل دادن خمیر:** خمیر را روی سطح کار پر از آرد قرار دهید و با دستان خود به آرامی به شکل مستطیل بزرگ باز کنید. خمیر را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل طولانی در آورید.

5. **استراحت مجدد خمیر:** خمیرها را روی یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ پخت بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کنند.

6. **پختن نان:** فر را به دمای 220 درجه سانتیگراد (428 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.


منبع: copilot





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد