جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه ی رولت خامه ای


طرز تهیه ی رولت خامه ای

مواد لازم :
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱۴۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق سوپخوری
آب جوش ۳۰ میلی لیتر
خامه شیرین شده ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:
۱- زرده تخم مرغ را به همراه نیمی از شکر با همزن بزنید سپس آب جوش و عسل را ترکیب کرده و اضافه کنید تا مخلوط کرم رنگ شود.
۲-سفیده تخم مرغ را با نیم دیگر شکر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
۳-سپس آرد الک شده و سفیده های تخم مرغ را به ترکیب زرده اضافه کنید.
۴-مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از مواد را به رنگ قرمز و نیمی را سبز کنید.
۵-کف سینی ۳۰*۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه سبز رنگ و قرمز را در کنار هم کف قالب پهن کنید.
۶- فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و قالب را در فر به مدت ۱۰ تا ۱۲قرار دهید.۵ دقیقه استراحت دهید تا کمی خنک شود سپس روی کاغذ روغنی که با پودر قند پوشانده اید برگردانید و رول کنید به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید .
۷- رول را باز کرده با خامه فرم گرفته بپوشانید و مجدد رول کنید و در یخچال قرار دهید و بعد از یک ساعت برش دهید و سرو کنید.

منبع: @bekhanebarmigardim


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد