ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
http://s9.picofile.com/file/8341480384/HomeCooking.jpg
طرز تهیه بیسکوتی
مواد لازم:
کره ۵۰ گرم
آرد ۲۲۵ گرم معادل یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
شکر ۱۰۰ گرم معادل نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل مایع یک قاشق مربا خوری یا وانیل پودری یک دوم قاشق مربا خوری
مغزهای دلخواه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا کره را روی حرارت ذوب کنید.
سپس تخم مرغ و وانیل را به همراه شکر کمی هم بزنید تا ترکیب شود. (با همزن دستی و یا برقی )
حال کره ذوب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
اکنون ترکیب آرد و بکینگ پودر را به همراه مغز دلخواه به تناوب به مایه بالا اضافه کنید تا یک خمیر منسجم بدست آید.
اگر خمیر به هر دلیلی چسبنده بود،مجاز هستید ۳۰ تا ۵۰ گرم آرد اضافه کنید
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
حال خمیر بدست آمده را به دو نیم تقسیم کنید.
هر دو نیم را بشکل استوانه ای با طول حدودا ۲۰ سانت و عرض تقریبی ۴ /۵ سانت در بیاورید و روی کاغذ روغنی گذاشته با فاصله ۵ سانتی و به سینی پخت منتقل کنید.
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح بیسکوتی ها کاملا طلایی شود.
حال بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید و ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا بیسکوتی از حرارت بیفتد و خنک شود.
فر را خاموش نکنید.
اکنون با یک چاقوی اره ای تیز با دقت بیسکوتی را به عرض یک و نیم تا دو سانت برش بزنید.
برش ها را داخل سینی فر بچینید و مجدد به مدت ۵ تا ده دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا تست شود.
سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن سرو کنید.
این بیسکوتی ها را میتوان در وعده صبحانه یا عصرانه به تنهایی یا با مربا، پنیر، شکلات، شکلات صبحانه، خامه و... سرو کرد.
مدت ماندگاری این شیرینی ۱۰ تا ۱۴ روز میباشد در ظرف دردار وجای خشک و خنک.
برای بیسکوتی کاکائویی میتوانید ۲۰ گرم از آرد کم کرده و پودر کاکائو اضافه کنید.
میتوانید مغزها را حذف کرده کاملا و یا انواع برگه میوه ها را اضافه کنید.
منبع: @simayekhanevade1