جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

درمان اسهال با چای

 

 

درمان اسهال با چای

 

چای گیاهی است که به صورت بوته و یا درختچه دیده می شود. درصورتی که پس از برداشت برگ چای ، سریع آن را خشک کنیم چای سبز به دست می آید و در صورتی که پس از برداشت برگ چای آن را تخمیر کرده و به اصطلاح عمل آوریم ، چای سیاه یا چای معمولی تولید می شود. هر دو نوع چای حاوی ترکیبات گس (تلخ) که تانن نامیده می شود ، است. مهم ترین خاصیت تانن ها قابض بودن آنها است به همین دلیل یکی از مهم ترین خواص درمانی چای خاصیت ضد اسهال بودن آن است. با توجه به اینکه چای سیاه حاوی 8 الی 12 درصد تانن است، یکی از بهترین دارو های ضد اسهال طبیعی به شمار می رود(در صورتی که اسهال ویروسی نباشد) که هیچگونه ممنوعیت و محدودیت مصرف ندارد.

با توجه به اینکه بیشتر اسهال های ایجاد شده در سفر به تغییر شرایط آب و هوایی مربوط شده و باکتری ها و میکروب ها نقشی در آن ندارند، بنابراین استفاده از چای به صورت پودر می تواند در ایجاد تعادل هضم ، جذب و برگشت شرایط طبیعی بدن از حالت اسهال به حالت طبیعی تاثیر خوبی داشته باشد. میزان مصرف روزانه در بزرگسالان ، 7 الی 10 گرم از پودر به مدت سه روز است که (میزان مصرف روزانه معادل یک قاشق غذاخوری از پودر خشک چای می باشد)که این میزان برای سنین پایین تر می تواند نصف یا یک سوم شود. باید گفت چای جوشیده که رنگ سیاه، مزه تلخ و بوی خاص چای جوشیده را دارد نیز دارای خاصیت ضد اسهال بوده و در شرایط عادی می تواند ایجاد یبوست کند. چراکه با جوشیدن زیاد ، مقدار زیادی از تانن های موجود در پودر چای به محلول جوشیده منتقل می شود در صورتی که در چای تازه دم کشیده مقدار تانن خیلی کم است.

 

لینک مطلب

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد