جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه فینگر پاستایی


طرز تهیه فینگر پاستایی

مواد لازم:
پاستا (پخته شده) - 200 گرم (دو لیوان)
تخم مرغ - یک تا دو عدد
فلفل دلمه‌ای - نصف پیمانه
پنیر پیتزا - یک پیمانه
پودر سوخاری - به مقدار لازم
جعفری خرد شده - 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن، پاپریکا، پودر خردل، فلفل و نمک - به مقدار لازم
سینه مرغ پخته شده - نصف پیمانه (200 گرم)
روغن سرخ کردنی - به مقدار لازم
سس کچاپ - دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه
پاستا را داخل غذاساز بریزید.
آن قدر هم بزنید تا کاملا خرد و خمیر شود.
پنیر پیتزا را اضافه کنید. دوباره با دستگاه هم بزنید.
سینه مرغ را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
جعفری و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
ادویه ها را اضافه کنید.
آن قدر هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یک دست شوند.
خمیر را به شکل های دلخواه درآورده یا در قالب های دلخواه بریزید.
آن ها را دو ساعت در یخچال (یا یک ساعت در فریزر) استراحت دهید تا سفت و منسجم شوند.

در یک کاسه، تخم مرغ را بزنید.
این خمیرهای شکل داده شده را داخل تخم مرغ بزنید.
داخل پودر سوخاری بغلتانید.
دوباره داخل تخم مرغ بزنید.
دوباره داخل پودر سوخاری بغلتانید.
این خمیرهای آماده شده را در روغن داغ سرخ کنید.


* به جای سینه مرغ می توان از سوسیس یا کالباس خانگی هم استفاده کرد.
* می توان اول مراحل سوخاری کردن را انجام داد، بعد داخل یخچال استراحت داد.
* می توان مواد سوخاری شده را تا دو هفته در فریزر قرار دهید و هر وقت لازم داشتید سرخ کنید.



منبع: @bekhane