ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
http://s9.picofile.com/file/8341480384/HomeCooking.jpg
طرز تهیه بیسکویت کاج برای کریسمس
این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشن ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها رو با شیرینی پزی آشنا کنه . در ضمن خودش یه بازی شیرین و سرگرم کننده برای اونهاست و این طوری مامانا و بچه ها لحظات خوبی رو با هم میگذرونن....
می تونید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.
ابتدا خمیر بیسکوئیت رو طبق این دستور آماده کنید.
پس از استراحت در یخچال , خمیر رو دو قسمت کرده , یکی رو با رنگ قرمز ویکی رو با رنگ سبز رنگ کنید.
نکته :
سعی کنید خمیر رو تا حد ممکن کم ورز بدین چون از نوع کره ای هست و بعد از پخت در اثر ورز زیاد بیسکوئیتها سفت خواهند شد.
خمیر سبز رو با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب کاج قالب بزنید و در سینی فر بچینید.
از خمیر قرمز گلوله های ریزی درست کنید و روی کاج ها بچینید.
سینی فر رو به مدت 15 دقیقه در یخچال بذارین و در این فاصله فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس سینی رو به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار بدین تا بیسکوئیتها بپزن.
سعی کنید تو درست کردن کاج ها حتما از بچه هاتون کمک بگیرین چون از درست کردنش خیلی ذوق زده میشن....