ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
شربت گل بنفشه یا پنیرک
شربت گل بنفشه یا پنیرک یه شربت خیلیییی خوشرنگ هستش که خواص بسیار زیادی داره.برای مهمانیهای خاص میتونین از این شربت خوشگل و خوشرنگ استفاده کنین این شربت برای رفع عطش واقعا مناسبه. تب بر قوی هستش و یه داروی ضد سرفه هم محسوب میشه ... علاوه بر اینها برای کبد خیلی خوبه و خون رو هم تصفیه میکنه. کلا معروف ِ که خوردن این شربت سیستم دفاعی بدن رو تقویت میکنه.
برای درست کردن این شربت به ازای هر یک لیوان بزرگ آب سرد تقریبا یک قاشق غذاخوری سرخالی گل بنفشه و دو سه قاشق غذاخوری شکر رو خوب آسیاب کنین و توی آب سرد بریزین (مقدارشکر رو بنا به ذائقه ی خودتون کم یا زیاد کنین). با چنگال خوب هم بزنین تاگلها کاملا رنگ بدن .حالا با استفاده از یه پارچه ی نخی ِ تمیز شربتتون رو صاف کنین. میبینین که رنگ آبی لاجوردی خیلیییی قشنگی داره. ولی رنگش فرّار هست و به مرور زمان کمرنگ میشه به خاطر حفظ رنگ زیباش اونو تازه به تازه درست کنین.برای اینکه طعم شربتتون خوب باشه میتونین یه مقدار گلاب یا عرق بیدمشک بهش اضافه کنین.
اگر خواستین میتونین به رنگ ارغوانی هم درشون بیارین به این صورت که چند قطره آبلیمو یا سرکه داخل شربتتون بریزین ولی فقط چند قطره چون اگر زیاد باشه شربت رنگشو کاملا از دست میده.
نکته: اگر از آب گرم استفاده کنین رنگ گلها خیلی خیلی سریع از بین میره.