جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

مایکروسافت به کاربران حق انتخاب می‌دهد

 

 

http://www.freeiconspng.com/uploads/news-icon-25.jpg

 

مایکروسافت به کاربران حق انتخاب می‌دهد

 

مایکروسافت تحت‌تاثیر مخالفت سازمان‌های نظارتی، هشدار آخرین نسخه آزمایشی از سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ را که کاربران را از نصب سایر مرورگرهای اینترنتی منع می‌کرد، حذف کرده است.

 

به گزارش The INQUIRER، با توجه به آنکه اخیرا مخالفت‌های بسیاری با گوگل برای فعالیت‌هایش در اتحادیه اروپا که به منظور کنار زدن شرکت‌های رقیب و عدم نمایش خدمات شرکت‌های دیگر در صفحه نخست جست‌وجوی گوگل انجام گرفته بود، حالا مایکروسافت نیز به نظر می‌رسد که تصمیم گرفته است برای جلوگیری از سرنوشت مشابه گوگل، اعلان هشداری را که در آخرین نسخه آزمایشی از سیستم عامل ویندوز ۱۰ وجود داشت و کاربران را از نصب و دانلود هرگونه مرورگر اینترنتی جز مایکروسافت اج ( Microsoft Edge) منع می کرد، حذف کند. 

 

مایکروسافت به‌عنوان شرکت توسعه‌دهنده سیستم عامل ویندوز، حالا اعلام کرده است که کاربران در تصمیم‌گیری برای نصب و استفاده از مرورگرهای اینترنتی نظیر گوگل کروم، مایکروسافت اج، فایرفاکس و غیره اختیار تام خواهند داشت و دیگر ویندوز ۱۰ به آن‌ها هشداری مبنی بر عدم نصب مرورگرهای دیگر را نخواهد داد.

 

پیش‌تر کاربران عنوان کرده بودند که هنگام نصب و دانلود مرورگرهای اینترنتی دیگر، سیستم عامل رایانه به آن‌ها هشدار "شما هم‌اکنون از مرورگر اینترنتی کاملا امن و مطمئن مایکروسافت اج  استفاده می‌کنید که به‌صورت پیش‌فرض بر سیستم عامل رایانه شما نصب شده است و نیازی به نصب سایر مرورگرها نخواهید داشت" را برروی صفحه نمایش رایانه مشاهده و دریافت می‌کرده‌اند.

 

حال به نظر می‌رسد که مایکروسافت نمی‌خواهد خود را با جهان و شرکت‌های توسعه‌دهنده مرورگرهای اینترنتی دربیندازد و با این اقدام سعی دارد به همه کاربران نشان دهد که به هیچ عنوان نمی‌خواهد آزادی و حق انتخاب را از کاربرانش سلب کند.

 

با اینکه سلطه طولانی مدت مرورگر اینترنت اکسپلورر تقریبا به اتمام رسیده است، اما مایکروسافت در سال‌های اخیر با معرفی مرورگر جدید، سریع و باکیفیت مایکروسافت اج سعی کرد که در رقابت تنگاتنگ با سایر غول‌های تکنولوژی فعال در این زمینه عقب نیفتد و با معرفی قابلیت و فناوری‌های جدید، نظر خیل عظیمی از کاربران اینترنتی را به سمت خود جلب کند.

 

تازه‌ترین گزارش‌ها حاکی است که مرورگر اینترنتی مایکروسافت اج توانسته است به یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین مرورگرهای اینترنتی تبدیل شود و تعداد دفعات دانلود نسخه اندرویدی آن بیش از ۵ میلیون بار را نیز پشت سر بگذارد. این در حالیست که میزان دانلود این مرورگر در آخرین ماه سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی حتی به یک میلیون بار نیز نمی‌رسید اما حالا با گذشت تنها شش ماه شاهد رشد چند برابری این مرورگر اینترنتی هستیم.

 

در صورتی که این روند به همین ترتیب ادامه پیدا کند، مایکروسافت اج با عبور از مرز ۱۰ میلیون بار دانلود، به محبوب‌ترین مرورگر اینترنتی تبدیل خواهد شد و این امر دستاورد و موفقیت بزرگی برای شرکت مایکروسافت به شمار خواهد رفت.

 

نسخه موبایل مرورگر مایکروسافت اج در اواخر سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی بود که منتشر شد و قابلیت و ویژگی‌های جدیدی را برای استفاده بهتر و بیش‌تر کاربران ارائه می‌داد. یکی از مهمترین قابلیت‌های آن به‌طور قطع همگام‌سازی رایانه ویندوزی و موبایل کاربران بود و این بدان معناست که کاربران می‌توانند ادامه وب‌گردی‌های خود را برروی رایانه یا برعکس انجام دهند.

 

از دیگر قابلیت‌های جذاب مایکروسافت اج می‌توان به بارکدخوان درون برنامه‌ای، جست‌وجوی صوتی و حالتInPrivate اشاره کرد تا کاربران بتوانند بدون آنکه تاریخچه فعالیت و وب گردی‌هایشان در محیط وب ثبت شود، به گشت و گذار در اینترنت بپردازند.

 

مایکروسافت اج هم‌چنین به منظور رقابت با رقبای قدرتمند خود هم‌چون گوگل کروم و فایرفاکس، امکان پشتیبانی از کتاب‌های الکترونیکی را نیز به پلت‌فرم خود افزود تا توجه خیل عظیمی از کاربران کتابخوان و طرفداران کتاب‌های صوتی را به خود جلب کند.

 

به نظر می‌رسد مایکروسافت اج بتواند در آینده نزدیک با ارائه به‌روزرسانی و رقابت با سایر مرورگرهای محبوب جهان، حرف بیش‌تری برای وب‌گردی کاربرانش داشته باشد و امکانات بیش‌تر و کاربردی‌تری را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

 

اما مایکروسافت اج هنوز راه زیادی تا رسیدن به گوگل کروم دارد چراکه سهم آن در حال حاضر دو درصد از استفاده مرورگرهاست این در حالیست که سهم کروم ۶۰ درصد و اینترنت اکسپلورر نیز سه درصد است  که البته مرورگر گوگل نسبت به سال‌های قبل سهم اندکی از خود را از دست داده و این امر می‌تواند فرصت مناسبی برای مایکروسافت اج به شمار بیاید تا جای آن را بگیرد و محبوبیت بیش‌تری را برای خود دست و پا کند.

 

لینک خبر

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054097-b.jpg

 

کره جنوبی، از پیشتازان 5G

 

ایتنا - در کره جنوبی اکوسیستم اقتصادی بیشتری برای ارائه خدمات نسل پنجم شکل خواهد گرفت.

 

توماس نورن معاون شرکت اریکسون و رئیس واحد تجاری سازی خدمات مخابراتی نسل پنجم در این شرکت اسامی شرکت‌های پیشتاز در این حوزه را اعلام کرد.

 

وی که در کنگره جهانی موبایل آمریکا یاMWCA در لس آنجلس حضور یافته معتقد است آمریکا و کره جنوبی بر چالش های فنی راه‌اندازی شبکه‌های مخابراتی نسل پنجم غلبه کرده‌اند و به سرعت سایت‌هایی را برای ارائه خدمات مذکور راه اندازی کرده‌اند.

 

به گفته وی کره جنوبی توانایی‌های خود را در این زمینه در جریان برگزاری بازی های المپیک زمستانی به رخ شرکت کنندگان کشید و حالا نیز باندهای فرکانسی ۳.۵ گیگاهرتز و ۲۸ گیگاهرتز را به ارائه خدمات مخابراتی نسل پنجم اختصاص داده است.

 

به گزارش ایتنا از مهر، نورن یکی از علل استقبال از فناوری نسل پنجم مخابراتی در کره جنوبی را کشش بازار و تقاضای مردم برای دسترسی به این نوع خدمات عنوان کرد و افزود: البته کره جنوبی از نظر میزان جمعیت نمی تواند با آمریکا رقابت کند و لذا در این کشور اکوسیستم اقتصادی بیشتری برای ارائه خدمات نسل پنجم شکل خواهد گرفت.

 

معاون شرکت اریکسون کشورهایی مانند ژاپن، چین، انگلیس، آلمان، ایتالیا و فنلاند را هم از جمله کشورهای پیشرو در زمینه ارائه این نوع خدمات دانست که البته بعد از آمریکا و کره جنوبی قرار می گیرند.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054061-b.jpg

 

گوگل در مارس 2019 جیمیل را جایگزین اینباکس خواهد کرد

 

ایتنا- گوگل اخیرا اعلام کرد که قصد دارد در پایان مارس 2019، به واسطه جیمیل، اینباکس را کنار بگذارد و کاربرانی که بعد از مارس به دنبال دسترسی به اینباکس باشند، مجددا به محیط جیمیل هدایت می‌شوند.

 

گوگل، اینباکس یا صندوق ورودی را در محیط جیمیل تعریف کرد و در اکتبر سال 2014، آن را به عنوان یک سرویس پیام الکترونیکی (ایمیل) محدود ارائه کرد.

این شرکت بیشتر از اینباکس برای آزمایش با ایده‌های جدید ایمیل مانند ایمیل‌های کوتاه، پاسخ هوشمند و اطلاعیه‌های دارای اولویت بالا استفاده کرد. چهار سال بعد، گوگل به این نتیجه رسید که دیگر نیازی به این سرویس نیست.

 

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ونچربیت، در ماه آوریل، گوگل جیمیل را با یک سری از قابلیت‌های جدید طراحی کرد که بسیاری از آنها به عنوان تجربه‌های اینباکس برای بار اول تست می‌شدند.

گوگل اعلام کرد که هر چیزی در صندوق ورودی یا اینباکس، به جیمیل جدید منتقل خواهد شد و به عنوان یک قابلیت ذخیره می‌شود.

 

ایمیل‌های مسافرتی مخصوص پرواز، هتل، رستوران و رزرو اجاره اتوموبیل هستند، آخرین بخش جیمیل خواهد بود و قرار است که این موارد هم به جیمیل منتقل شود و پس از آن اینباکس به صورت کامل کنار گذاشته شود.

این شرکت اعلام کرد که فقط جیمیل است که توسعه پیدا می‌کند و وقتی که سخن از «حذف» به میان می‌آید، باید در کنار آن از واژه تمرکز و توسعه بیشتر استفاده شود به این معنی که با حذف اینباکس، تمرکز روی توسعه جیمیل بیشتر می‌شود.

 

https://www.itna.ir/images/docs/000054/054061/images/google-inbox-2258-001.jpg

 

البته تاریخی که برای حذف نرم افزار اینباکس از سرویس گوگل در نظر گرفته شد که ماه مارس سال 2019 (اسفند امسال) است و کاربران اپلیکیشن مذکور تا آن زمان می‌توانند به استفاده از امکانات اینباکس ادامه دهند.

 

لازم به ذکر است که اعضای تیم توسعه اینباکس که پیش از این نیز همکاری تنگاتنگی با تیم جیمیل داشتند، به این گروه ملحق شده‌اند و فعالیت خود را در چارچوب نرم افزار اصلی ایمیل گوگل (جیمیل) ادامه خواهند داد.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054110-b.jpg

 

ساز و کار اینترنت موبایل و نارضایتی کاربران

 

تعرفه اینترنت موبایل این روزها حاشیه‌هایی داشته و بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی از تغییر بسته‌های اینترنتی اپراتورهای موبایل ابراز نارضایتی کردند و معتقدند برخی از اپراتورها به‌صورت نامحسوس و یا با اضافه کردن اینترنت شبانه، به افزایش قیمت اینترنت موبایل اقدام کرده‌اند. به گزارش ایتنا از ایسنا، کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مصوبه خود در سال ۱۳۹۵، با کاهش ۲۰ درصدی تعرفه اینترنت،سقف تعرفه خدمات داده تلفن همراه را برای سیم‌کارت‌های دائمی به ازای هر کیلوبایت، ۰.۴ ریال و برای سیم‌کارت‌های اعتباری ۰.۶ ریال تعیین کرد. البته اپراتورهای تلفن همراه می‌توانند با رعایت شرایط رقابتی و تعرفه تعیین شده در این مصوبه، ضمن فروش خدمات دیتا بر اساس کیلوبایت، بسته‌های مختلف تعرفه‌های را نیز متناسب با نیاز مشترکین تعریف و با رعایت سایر مقررات و شرائط پروانه خود ارایه کنند. هزینه واقعی: هر گیگ ۴۰ هزار تومان با یک محاسبه مشخص می‌شود که طبق مصوبه رگولاتوری، در حالی که هزینه هر کیلوبایت اینترنت ۰.۴ ریال تعیین‌شده (هر گیگابایت یک میلیون کیلوبایت است)، قیمت هر گیگابایت اینترنت در تعرفه آزاد، یک میلیون برابر ۰.۴ و به عبارتی ۴۰۰ هزار ریال یا ۴۰ هزار تومان برای سیم‌کارت‌های دائمی و ۶۰ هزار تومان برای سیم‌کارت‌های اعتباری می‌شود. از طرفی رگولاتوری حتی برای اپراتورها کف تعرفه هم تعیین کرده که به ازای هر گیگابایت، حدودا ۳۰۰۰ تومان است. مطابق مصوبه، تعرفه عادی تعیین‌شده توسط اپراتور برای هر خدمت می‌تواند مساوی یا کمتر از سقف و در صورت تعیین کف تعرفه توسط کمیسیون، مساوی یا بیشتر از کف تعیین‌شده برای هر خدمت باشد و برای مدت زمان حداقل شش ماه ارائه شود. این در حالی است که اپراتورها در کنار تعرفه‌های عادی، اجازه‌ ارائه‌ طرح‌های تشویقی هم دارند. «طرح تشویقی» به طرحی گفته میشود که قیمت آن کمتر از کف تعرفه عادی اپراتور تعریف‌ شده باشد که سقف زمانی‌ آن حداکثر سه ماه است و امکان فروش طرح تشویقی و تمدید طرح تنها در این مدت برای اپراتور ممکن است. به همین دلیل است که طرح‌های تشویقی اپراتورها پس از مدتی حتی با وجود استقبال کاربران حذف می‌شود. کف تعرفه: ۳۰۰۰ تومان برای هر گیگ درصورت وجود کف تعرفه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای یک خدمت، تعرفه خدمات در قالب طرح‌های تشویقی می‌تواند پایین‌تر از کف تعرفه مصوب باشد. هم‌چنین درصورت نبود کف تعرفه مصوب برای خدمات، یک چهاردهم سقف تعرفه، به‌عنوان ملاک سنجش خواهد بود. در این مصوبه با توجه به اینکه تنها سقف تعرفه تعیین شده است (۴۰ هزار تومان برای سیم‌کارت‌های دائمی و ۶۰ هزار تومان برای سیم‌کارت‌های اعتباری)، یک چهاردهم این سقف که ۲۸۵۷ تومان برای سیم‌کارت‌های دائمی و ۴۲۸۵ تومان برای سیم‌کارت‌های اعتباری می‌شود، ملاک است. طبق این مصوبه رگولاتوری، اپراتورهای تلفن همراهی که سهم بازار آن‌ها کمتر از ۱۰ درصد بازار است، مجاز شده‌اند در طرح‌های تشویقی خود تا حدود ۴۰ درصد تخفیف برای مشترکان اعمال کنند، اما اپراتورهایی که سهم بازار آن‌ها بیش از ۱۰ درصد است، تنها تا ۲۰ درصد قیمت‌ها می‌توانند به مشترکان خود تخفیف دهند. بنابراین اپراتورها حتی اگر بخواهند نمی‌توانند تعرفه‌ها را از یک حد پایین‌تر ارائه دهند و این خلاف قانون است. اما مباحثی که این روزها درباره افزایش تعرفه اینترنت مطرح می‌شود، موجب واکنش محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- هم شد. تا جایی که براساس آنچه در برخی رسانه‌ها منعکس شده، او درباره نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر فعالیت اپراتورها گفته است در نامه‌ای به این سازمان درباره تغییر قیمت به واسطه حذف بسته‌های اینترنت گزارش خواسته‌ام و به طور حتم اگر حقوقی از شهروندان ضایع شده باشد باید اپراتورها مواخذه شوند. تغییر قیمت بسته‌ها تخلف است؟ وی در حالی تاکید کرده «تغییر قیمت بسته‌ها مورد تایید ما نیست و مصداق تخلف است و با آن برخورد می‌شود.» که به اعتقاد کارشناسان، اپراتورها مطابق مصوبه خلاف قانونی انجام نداده‌اند. درواقع اگر کاربران از قیمت اینترنت موبایل و یا افزایش قیمت و حذف بسته‌های اینترنتی شکایتی دارند، باید شکایت خود را به رگولاتوری ببرند که تعیین‌کننده‌ کف و سقف اینترنت است و این اجازه را به اپراتورها داده که درباره طرح‌ها و قیمت بسته‌هایشان تصمیم بگیرند. از طرفی نارضایتی کاربران از تعرفه‌های اینترنتی درحالی است که محمدباقر اثنی‌عشری -رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور- پیش از این گفته بود بالا بودن تعرفه صوت در اپراتورهای موبایل موجب شده اپراتورها منبع درآمد خوبی از این قسمت داشته باشند که موجب دامپ بازار در تعرفه‌های اینترنت موبایل شده، اما اگر تعرفه‌ صوت موبایل مثل اینترنت ثابت که به‌طور متناسب کم شده، کاهش پیدا کند، آن وقت تعرفه اینترنت موبایل هم واقعی می‌شود. اثنی‌عشری با اشاره به تمایل افراد به استفاده از اینترنت موبایل به جای ثابت، نیز بیان کرده بود: طبق گزارش کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، تعرفه اینترنت موبایل در همه جای دنیا و روی تلفن همراه، برای یک درصد تا حجمی که بتوانند با پیام‌رسان‌ها کار کنند، پایین است و برای مرورگری و دانلود کردن، نرخ‌ها بالاتر از ADSL است؛ اما در ایران این طور نیست و یک تعرفه ثابت وجود دارد که مصرف‌کننده در خیلی موارد ترجیح می‌دهد از اینترنت موبایل استفاده کند. در نهایت، سقف و کف تعیین‌شده توسط رگولاتوری، نشان می‌دهد اپراتورها هنوز تخلفی در این زمینه انجام نداده‌اند. کف تعرفه اینترنت ۲۸۰۰ تومان برای هر گیگابایت است، در صورتی که مایل باشند حتی اجازه دارند تا ۴۰ هزار تومان برای هر گیگابایت هم تعرفه اینترنت را بالا ببرند و همچنان مطابق قانون رفتار کرده باشند، قانونی که از دی ماه ۹۵ در رگولاتوری درباره آن تصمیم‌گیری شده و شاید لازم باشد رگولاتوری تجدید نظری درباره این مصوبه کند، هرچند در مقابل اپراتورهای موبایلی، اپراتورهای ثابت هستند که همین حالا هم معتقدند هزینه اینترنت موبایل بسیار پایین است و با هجوم کاربران به اینترنت موبایل، موجب ورشکستگی آنها شده است.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054100-b.jpg

 

در سفر هم آنلاین باشید!

 

ایتنا - این دستگاه مانند هات اسپات عمل می‌کند و امکان ایجاد یک شبکه خصوصی وای فای را به کاربر می‌دهد.

 

به گزارش ایتنا از مهر، آنلاین ماندن به خصوص در سفرهای بین المللی کار ساده‌ای نیست. این در حالی است که دسترسی به اینترنت در خارج از کشور محل سکونت به یک ضرورت مبدل شده است.

 

وای فای هتل‌های محل اقامت گاهی کیفیت لازم را ندارد و استفاده از سیم کارت های خارجی هم ممکن است مقرون به صرفه نباشد.

 

در این میان یک راه حل جدید خرید یک دستگاه کوچک نارنجی رنگ است که در قالب یک جعبه کوچک بسته بندی شده است و Skyroam Solis نام دارد. شرکت سازنده این محصول را یک پاوربانک و هات اسپات وای فای جهانی با کیفیت شبکه های مخابراتی نسل چهارم توصیف کرده است.

 

هزینه خرید این دستگاه ۱۵۰ دلار و حداقل هزینه استفاده روزانه از آن ۹ دلار است. البته کاربران با پرداخت هزینه های بیشتر می توانند بسته های اینترنتی سریع تر و دارای حجم بیشتر را هم خریداری کنند.

 

https://www.itna.ir/images/docs/000054/054100/images/2899512.jpg

 

دستگاه یادشده مانند هات اسپاتی برای گوشی شما عمل می کند و امکان ایجاد یک شبکه خصوصی وای فای را به کاربر می‌دهد. دستورالعمل راه اندازی این دستگاه و کلمه عبور اختصاصی کاربری نیز در جعبه آن وجود دارد.

 

هر یک از این دستگاه‌ها مجهز به یک سیم کارت جهانی خاص است که به طور خودکار به شبکه های نسل چهارم ال تی ای محلی وصل می شود و ارتباط حداکثر پنج گوشی و لپ تاپ به اینترنت را ممکن می کند.

 

راه اندازی اولیه این دستگاه و وارد کردن تنظیمات درخواستی چند دقیقه ای طول می کشد. اما در دفعات بعد با روشن کردن دستگاه و فشردن دکمه وای – فای اتصال به شبکه های مخابراتی محلی به صورت خودکار انجام می شود. Skyroam Solis مجهز به یک باتری ۶۰۰۰ میلی امپری هم هست که از طریق پورت USB-C این دستگاه شارژ می شود.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد