https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054488-b.jpg
هواوی گوشی تاشو مجهز به 5G عرضه میکند
ایتنا - هواوی قصد دارد در ۲۰۱۹ میلادی یک موبایل تاشو مجهز به اینترنت نسل پنجم عرضه کند.
«ریچارد یو» مدیر ارشد اجرایی هواوی اعلام کرد این شرکت تصمیم دارد در ۲۰۱۹ میلادی موبایل های تاشو مجهز به اینترنت 5G عرضه کند.
او در مصاحبهای گفت: ما مشغول کار روی موبایل های تاشو و ۵G هستیم. از جولای سال گذشته شایعاتی درباره تلاش های هواوی برای مقابله با رقیب خود یعنی سامسونگ به گوش می رسد. طبق این شایعات هواوی قصد دارد در اوایل سال آتی میلادی یک موبایل تاشو عرضه کند.
به گزارش ایتنا از مهر، این نخستین باری است که مشخص شده موبایل های مذکور با اینترنت نسل پنجم(5G) عرضه می شوند. این تولید کننده چینی تراشه های خود را می سازد که Balong۵G۰۱ نام دارد. تراشه های مذکور می توانند از استاندارد جدید 3GPP برای شبکه های 5G پشتیبانی کنند.
علاوه بر آن هواوی ۶۰۰ میلیون دلار برای ساخت دستگاه های همخوان با 5G سرمایه گذاری کرده است.
این درحالی است که سامسونگ ماه آتی یک کنفرانس برگزار می کند. «دی جی کوه» مدیر ارشد اجرایی بخش موبایل این شرکت نیز قبلا اشاره کرده بود در این کنفرانس از موبایل های تاشو رونمایی می شود. سامسونگ سال ها است که مشغول ساخت نمایشگر OLED تاشو است.
منبع: ایتنا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054487-b.jpg
مرگ تدریجی بستههای اینترنتی شبانه!
ایتنا - یکی از دلایل مخالفت با بستههای شبانه، تشویق به شبزندهداری است.
اضافه شدن اینترنت شبانه به بستههای اینترنتی اپراتورها که تغییراتی را در هزینههایشان ایجاد کرده، اگرچه مخاطبانی هم دارد اما ظاهرا در آستانه حذف شدن قرار گرفته که علت آن نارضایتی برخی کاربران و همچنین مقابله با فرهنگ شبزندهداری اعلام شده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، برخی از کاربران و مشترکان دارای سیمکارت، خواستار ارائه اینترنت شبانه از سوی اپراتورهای موبایلی هستند. از طرفی اپراتورهای موبایلی در ماههای گذشته بستههای اینترنتی ارائه دادند که با اضافه شدن اینترنت شبانه، موجب بالا رفتن قیمت بستهها شد و از طرف دیگر برخی مسوولان بستههای شبانه را بهدلیل تشویق کاربران به شبزندهداری، چندان مناسب نمیدانند.
اینترنت شبانه رسمی است که از چندی قبل توسط اپراتورها به راه افتاد؛ یک اپراتور ممکن است حجمی از اینترنت روزانه را با دریافت مبلغی ارائه کند و حجمی را هم به اینترنت شبانه اختصاص دهد و اپراتور دیگری ممکن است اینترنت حجمی روزانه و شبانه را در بستههای اینترنت خود برای انتخاب کاربر به فروش بگذارد. با وجود این، در حالی که برخی از کاربران شبزندهدار ممکن است از اینترنت شبانه راضی باشند، برخی دیگر هم از حجمهای شبانهای که استفاده نمیشود، شکایت دارند.
این اینترنت شبانه اخیرا موجب نارضایتی کاربرانی شد که پیش از این حجمی از اینترنت را با پرداخت مبلغی دریافت میکردند اما اکنون حجم اختصاصیافته با همین مبلغ بین شب و روز تقسیم شده و گویی اینترنت روزانه سهم خود را با اینترنت شبانه به اشتراک گذاشته است یا مبلغی که برای بستههای اینترنتی دریافت میشد، با اضافه شدن اینترنت شبانه به این بستههای اینترنتی افزایش یافته است.
محمدجواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - درباره موضوع ارائه اینترنت ترکیبی شب و روز، اظهار کرده بود که ارائه بستههای ترکیبی شبانه و روزانه توسط اپراتورها ممنوع شده و دیگر نباید ارائه شوند. هرچند نسترن محسنی - معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در این باره گفته بود: فروش بسته به این صورت که بخشی از حجم مخصوص شب و بخشی از آن مخصوص روز باشد، خلاف مقررات نیست بلکه باید میزان تعرفه در تمام شبانهروز به یک میزان باشد.
با بستههای اینترنت که حجمی را به ساعات کممصرف اختصاص میدهند (همان ساعاتی از شب تا بامداد)، برخی از کاربران برای اینکه بتوانند از این حجم اینترنت خود استفاده کنند، به سمت شبزندهداری روی آوردهاند که از طرفی بتوانند در ساعاتی از شبانهروز که اپراتورها ترافیک کاربر کمتری دارند، با سرعت قابل قبولی به فعالیت اینترنتی خود بپردازند و از طرف دیگر، از حجمی که بهشان اختصاص یافته بهرهمند شود.
اگرچه باید توجه داشت اپراتورها با ادعایی که دارند، در تلاش برای جلب رضایت مخاطب، به بستههای اینترنتی خود، حجم شبانه اضافه کردهاند، اما در مقابل درخواستها برای اینترنت شبانه، برخی از کاربران هم هستند که واقعا هیچ استفادهای از این اینترنت شبانه ندارند؛ شاید بههمین دلیل اخباری به نقل از رگولاتوری منتشر شد که از حذف تدریجی بستههای شبانه اینترنت خبر داده است.
از طرف دیگر در مقابل کاربرانی که اعتراض دارند در این ساعات استفادهی زیادی از اینترنت ندارند، برخی دیگر از کاربران هستند که شاید بهدلیل ساعات کاریشان یا موارد دیگر، در این ساعت از شبانهروز به اینترنت نیاز داشته باشند، به همین دلیل حذف کامل این بستههای شبانه هم ممکن است موجب نارضایتی برخی افراد شود. بنابراین شاید بد نباشد اپراتورها این حق انتخاب را به کاربران بدهند که از بین اینترنت شبانهروزی، ترکیب اینترنت روزانه و شبانه یا حتی اینترنت مجزا برای شب و روز، یک مورد را انتخاب کنند.
منبع: ایتنا
پ.ن: یعنی چی؟ این یعنی از 2 بامداد تا 8 صبح، اینترنت قطع است؟ منظورش این است؟ یا این که بسته شبانه نداریم! پس چی جوری دانلود کنم؟ اینا دارن چه غلطی می کنن؟
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054492-b.jpg
بهروزرسانی جدید ویندوز 10
ایتنا - به دنبال شناسایی دو آسیب پذیری اسپکتر و ملت داون در ویندوز در ابتدای سال ۲۰۱۸ وصله های عرضه شده برای برطرف کردن آن ها رایانه ها را کندتر کرد و حالا مایکروسافت به دنبال حل این مشکل است.
آسیب پذیری های مذکور که در اصل مربوط به تراشه های تولیدی شرکت اینتل بودند مشکلات زیادی را برای میلیون ها کاربر ویندوز در سراسر جهان ایجاد کردند و بررسی های بعدی نشان داد وصله های نرم افزاری عرضه شده توسط مایکروسافت برای حل مشکل یادشده باعث کندتر شدن عملکرد رایانه های شخصی شده است.
آزمایش هایی که به همین منظور صورت گرفت، نشان داد برخی رایانهها تا ۱۸ درصد کندتر شده و در برخی موارد توانایی آنها برای پیشبرد فرایندهای مختلف کاری تا ۳۰ درصد کاهش یافته است.
به گزارش ایتنا از مهر، در حالی که برخی شرکت ها مانند گوگل سرویس ها و نرم افزارهای خود را برای حل مشکل کندی به روز کرده اند، مایکروسافت تازه به فکر عرضه وصله ای به منظور حل این مشکل افتاده است.
به روزرسانی بعدی ویندوز با اسم کد ۱۹H۱ که قرار است ظرف روزهای آینده عرضه شود با تغییراتی در هسته اصلی ویندوز موسوم به کرنل سرعت آن را بهینه سازی می کند. قرار است مایکروسافت به زودی جزئیات فنی بیشتری را در این زمینه ارائه کند.
منبع: ایتنا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054486-b.jpg
به تکنولوژی مایکروسافت، بدون صدا دستور بدهید!
ایتنا - محققان مایکروسافت درصدد اجرای تکنولوژی جدیدی هستند که قادر است دستورات بدون صدای کاربران را نیز تشخیص داده و آنها را عملی کند.
با اینکه این روزها فناوری دستیارهای صوتی هوشمند و اسپیکرهای هوشمند درحال شناسایی هوشمندانه فرمان های صوتی کاربران و اجرای این دستورات هستند، حالا پژوهشگران فعال در شرکت مایکروسافت به تازگی از تکنولوژی جدیدی رونمایی کرده وسخن گفته اند که می تواند دستورات بدون صدای کاربران را نیز تشخیص بدهد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، روش اجرای این دستورات بدون صدا (SilentVoice) بدین صورت است که دستگاه مذکور و مجهز به چنین فناوری نوینی می تواند جریان هوایی را که به هنگام صحبت کردن افراد از دهان و بینی شان خارج می شود، ذخیره کرده و بر اساس نوع این جریان هوا، اصوات مختلف زبانی بکار رفته در سخنان کاربران را تشخیص داده و اجرایی کند.
این فناوری حساسیت فوق العاده زیادی دارد و به همین علت هم هست که می تواند دستورات بدون صدای کاربران را نیز شناسایی کند.
این فناوری فوق هوشمند همچنین قابلیت شناسایی و حذف صداهای اضافه محیط پیرامون را نیز دارد و دستورات آنها را با دقت بیشتر و احتمال خطای کمتری اجرا میکند.
این تکنولوژی بدون شک در صورت موفقیت در مراحل آزمایشی گزینه بعدی برای جایگزینی فناوری دستیارهای صوتی هوشمند کنونی خواهد بود و برای آن دسته از کاربرانی که ناشنوا هستند نیز کاربرد بسیاری خواهد داشت و پیش بینی می شود که استقبال بینظیر و کمسابقهای از این تکنولوژی شود.
منبع: ایتنا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://www.itna.ir/images/docs/000054/n00054489-b.jpg
عرضه ارز دیجیتالی پیامرسان لاین
ایتنا - پیامرسان لاین برای نخستین بار ارز رمزنگاری شده خود را تحت عنوان بیت باکس در یک صرافی عرضه کرد.
این روزها که بازار ارز مجازی و رمزنگاری شده موسوم به بیتکوین بسیار داغ شده است و همه جا خبرهایی از ارزش بالای این ارز و سرمایهگذاریهای متعدد در آن شنیده میشود، بسیاری از شبکه های اجتماعی، پیامرسان ها و شرکتهای مختلف به فکر توسعه و عرضه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده افتادهاند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، چند ماه پیش بود که اخبار و گزارشهایی مبنی بر تلاش اپلیکیشن پیامرسان لاین برای توسعه این ارزهای رمزپایه در فضای مجازی منتشر شده بود. مقامات این پیام رسان ژاپنی که از محبوب ترین و پرطرفدارترین اپلیکیشن های پیام رسان در جهان محسوب می شود، از چندی پیش در حال مذاکره با شرکتهای دیگری بودند که در زمینه ایجاد و استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده فعالیت میکنند.
حالا بر اساس گزارشهای بدست آمده، لاین توکن رمزنگاری شده خود را تحت عنوان بیت باکس به منظور افزایش اعتبار میان فعالان این بازار در صرافی ارزهای مجازی که به خود این شرکت تعلق دارد، عرضه کرده است.
لاین معتقد است عرضه این توکن نقطه عطف بزرگی برای موفقیت این شرکت به شمار خواهد آمد که در دستیابی به اهداف این شرکت یعنی افزایش اعتبار و شهرت در میان کاربران و فعالان این حوزه کمک بسزایی خواهد کرد.
ارزش سهام اپلیکیشن پیامرسان لاین به ۱۰.۷۵ میلیارد دلار میرسد و این پیامرسان ۱۶۸ میلیون کاربر فعال در ماه دارد که بیشتر آنها در کشورهایی نظیر ژاپن، تایوان، تایلند و اندونزی هستند.
منبع: ایتنا