جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

هوآوی توسعه 5G در دانمارک را به اریکسون واگذار کرد

 

 

https://cdn.gsm.ir/static/files/image/2019/3/23/gsmarena_002.jpg

 

هوآوی میت 30 احتمالا اولین تلفن هوشمند با Kirin 985 خواهد بود

 

هوآوی میت ۳۰ احتمالا اولین تلفن هوشمندی خواهد بود که تراشه آن با فرآیند تابش شدید فرابنفش (EUV) ساخته شده است. این تراشه Kirin 985 نام دارد و توسط شرکت TSMC ساخته می‌شود.

پردازنده مذکور تراشه‌ای ۷ نانومتری است، اما پروسه EUV اجازه می‌دهد تراکم ترانزیستورها ۲۰ درصد افزایش پیدا کند. هرچه اندازه تراشه کوچک‌تر شود (مثلا به ۵ نانومتر برسد) مزایای پروسه EUV هم بیشتر می‌شود.

Kirin 985 سرعت ساعت بالاتری دارد که همین باعث افزایش توان این تراشه می‌شود، اما معماری CPU و GPU در این تراشه تا حد زیادی مشابه نسخه قبلی است. با این حال، طبق گزارشات در این تراشه از مودم 5G استفاده شده است.

پارسال تراشه A12 بایونیک اپل اولین تراشه ۷ نانومتری در حوزه محصولات مصرفی بود، هرچند Kirin 980 زودتر از این تراشه معرفی شد. هر دوی این تراشه‌ها توسط TSMC تولید می‌شود و این رقابت قرار است امسال هم ادامه داشته باشد.

اهداف هوآوی چیزی بیشتر از به دست آوردن عنوان «اولین در دنیا» است. این شرکت می‌خواهد خودکفاتر شده و به سطحی برسد که ۶۰ درصد از تراشه‌های خود را از HiSilicon تامین کند. این رقم در ابتدای سال ۲۰۱۹ به ۴۵ درصد رسیده که ۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

تلفن‌های رده بالای هوآوی تماما بر تراشه‌های Kirin متکی هستند، اما دستگاه‌های اقتصادی آن‌ها همچنان تراشه‌های خود را از منابع خارجی تامین می‌کنند. با این حساب شاید مدیاتک اولین شرکتی باشد که به زودی تحت تاثیر این استراتژی جدید قرار بگیرد.

 

منبع

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.ictna.ir/assets_c/2019/03/22428714-pix-huawei-thumb-500x281-7506.jpg

 

هوآوی توسعه 5G در دانمارک را به اریکسون واگذار کرد

 

تصمیم برای انتخاب شرکتی که مسئولیت راه‌اندازی نسل بعدی شبکه مخابراتی دانمارک را برعهده بگیرد هم اکنون در حال اتخاذ شدن است و رگولاتوری این کشور همه برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است تا هرچه سریع‌تر گزارش نهایی در این زمینه را منتشر کند.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) هم اکنون دو شرکت در این زمینه رقابت تنگاتنگ دارند تا به عنوان متولی اصلی برای راه‌اندازی نسل پنجم شبکه‌های مخابراتی و ارتباطی موسوم به 5G در کشور دانمارک برگزیده شوند. بر این اساس هوآوی چینی و اریکسون سوئدی در مقابل هم قرار گرفته‌اند و آخرین خبرها حاکی از آن است که شرکت سوئدی برنده این رقابت بوده است.

بر اساس آخرین تصمیمات صورت گرفته قرار شده است در کشور دانمارک 5G جایگزین نسل چهارم شبکه‌های مخابراتی 4G شود تا دسترسی سریع‌تر به سرویس‌های ارتباطی را برای کاربران فراهم کند.

در ماه‌های اخیر اتهامات فراوان مبنی بر جاسوسی صنعتی توسط شرکت هوآوی مطرح شد و طی آن گفت شد فعالیت شرکت چینی خطر استفاده از داده‌های کاربران توسط دولت چین را افزایش می‌دهد که البته هرگز این اتهامات ثابت نشد و شرکت هوآوی تمامی آنها را تکذیب کرد.

با این توضیح بسیاری از کشورها به توصیه سازمان‌های اطلاعاتی خود همکاری با شرکت چینی را کنار گذاشتند. در این میان بزرگترین شرکت مخابراتی و ارتباطی دانمارک موسوم به TDC اعلام کرد اتهامات وارد شده به هوآوی فقط بر اساس ملاحظات تجاری که در پشت این انتخاب وجود دارد، پررنگ شده است.

«آلیون کرکبای» مدیر شرکت TDC در این خصوص گفت: «دو پیشنهاد و چندین مذاکره دشوار پیش روی ما قرار داشت و من در نهایت خرسندم که اعلام کردند اریکسون به عنوان شریک تجاری بعدی ما برای توسعه شبکه مخابراتی 5G محسوب می‌شود».

 

منبع

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://cdn.gsm.ir/static/files/image/2019/3/24/00444.jpg

 

گوشی شیائومی Mi 9 SE به‌زودی به‌صورت جهانی عرضه خواهد شد

 

گوشی شیائومی Mi 9 SE که در ماه گذشته رونمایی شد، در‌حالحاضر تنها در چین در دسترس است. البته از آنجا که نام این دستگاه در لیست گوشی‌های بین‌المللی در وب‌سایت شیائومی درج شده، انتظار می‌رود این دستگاه به‌زودی در دیگر نقاط دنیا نیز عرضه شود. 

البته نباید این موضوع را حتمی دانست، چرا که پیش‌تر نام گوشی‌های دیگری در این صفحه درج شده بود که هرگز خارج از چین عرضه نشدند. با این حال در خصوص گوشی Mi9 SE شواهد موجود، سبب شده تا باور کنیم که دستگاه مذکور به‌ صورت جهانی عرضه خواهد شد.

تاکنون شیائومی در مورد عرضه جهانی این دستگاه سکوت کرده است، بنابراین برای اطمینان از این موضوع باید منتظر بمانیم تا  اطلاعات بیشتری از جانب شیائومی منتشر شود.

دستگاه مذکور مدل پایین رده سری Mi 9 محسوب می‌شود و اولین دیوایسی است که از پردازنده اسنپدراگون 712 در آن استفاده می‌کند. رم گوشی 6 گیگابایت ظرفیت دارد و 128 گیگ حافظه داخلی برای آن در نظر گرفته شده است. این دستگاه دارای نمایشگر فول اچ‌دی 5.97 اینچی است و سه دوربین با کیفیت‌های 48، 13 و 8 مگا پیکسل در آن تعبیه شده است. دوربین سلفی دستگاه نیز 20 مگا پیکسل کیفیت دارد.

 حسگر اثرانگشت درون نمایشگر و باتری 3070 میلی‌آمپری از دیگر مشخصات شیائومی Mi 9 SE هستند. باتری دستگاه نیز از شارژر سریع 18 واتی پشتیبانی می‌کند. 

 

منبع

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

https://cdn.gsm.ir/static/files/image/2019/3/23/gsmarena_002%20(3).jpg

 

سامسونگ نمایشگر بدون ناچ را برای گلکسی A90 تایید کرد

 

به نظر می‌رسد که بخش روابط عمومی شرکت‌های تکنولوژی در زمینه حفظ اسرار دقت کافی را به کار نمی‌گیرند زیرا یک پست به زبان انگلیسی در وبسایت اندونزیایی سامسونگ منتشر شد که در آن به مزایای صفحه نمایش بی‌نهایت بدون بریدگی ناچ اشاره شده بود. با این حال اطلاعات انتشار یافته نشان می‌دهند که این قابلیت تنها در گوشی گلکسی A90 قرار خواهد گرفت.

صحفه نمایش بدون بریدگی ناچ لزوما به این معنی نیست که گلکسی A90 یک دوربین سلفی ‍پانچ شده همچون گلکسی S10 خواهد داشت بلکه با توجه به شایعات قبلی، این محصول می‌تواند اولین گوشی هوشمند سامسونگ باشد که از دوربین سلفی کشویی بهره می‌برد. تصویری که همراه با این اطلاعات منتشر شده است به وضوح از یک گوشی جدید سری A خبر می‌دهد.

تمامی علائم و شایعات حاکی از آن است که گوشی گلکسی A90 ستاره اصلی رویداد 10 آوریل خواهد بود، رویدادی که بر روی گوشی‌های سری گلکسی A سامسونگ تمرکز خواهد داشت.

 

منبع

 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.ictna.ir/assets_c/2019/03/skynews-google-controller_4613749-thumb-500x281-7497.jpg

 

با نخستین کنسول بازی گوگل آشنا شوید

 

اتفاق نه چندان خوشایند برای صنایع مختلف این است که گوگل روی یک حوزه جدید دست بگذارد و آن را به صورت انحصاری در اختیار بگیرد. مراکز خبری اعلام کردند غول اینترنتی جهان از مدت‌ها قبل تلاش‌های فراوان انجام داده است تا وارد حوزه کاری جدید شود.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) ممکن است در برخی زمینه‌ها بتوانید به جای خدمات گوگل از سرویس‌های مشابه شرکت‌های آمازون یا مایکروسافت استفاده کنید. ولی شرکت گوگل بیش از یک سال تلاش شبانه‌روزی انجام داده است تا وارد صنعت جدیدی به ارزش 140 میلیارد دلار شود: بازی‌های ویدیویی.

شرکت گوگل که در نظر دارد این هفته خبر رسمی مربوط به آغاز فعالیت‌های خود در این زمینه را در جریان برگزاری «کنفرانس توسعه‌دهندگان بازی» (GDC) در سانفرانسیسکو منتشر کند،‌ همه برنامه‌ریزی‌های لازم را در این زمینه انجام داده است. منابع آگاه نیز گزارش دادند که گوگل طی سال‌های گذشته به صورت مخفیانه تلاش فراوان انجام داده است تا به بهترین شکل وارد این بازار شود.

از رقبای اصلی گوگل در این زمینه می‌توان به آمازون با سیستم Twitch، فیسبوک با سیستم Oculus، مایکروسافت با Xbox و سونی با پلی‌استیشن اشاره کرد. ولی گوگل هنوز جزییات محصول جدید خود را به صورت دقیق منتشر نکرده است تا مشخص شود کنسول بازی این شرکت چه امکاناتی را شامل می‌شود.

در این میان مراکز خبری اعلام کردند کنسول بازی گوگل مبتنی بر فضای پردازش ابری خدمات خود را ارایه می‌دهد، مرکز توسعه دستگاه‌های سخت‌افزاری گوگل بیش از یک سال رور این محصول کار کرده است، این کنسول بازی یک دستگاه کنترلی مجزا را شامل می‌شود، و قرار است «ریک اوسترلو» مدیر توسعه سیستم‌های سخت‌افزاری گوگل آن را به صورت رسمی معرفی کند.

 

منبع

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://cdn.gsm.ir/static/files/image/2019/3/23/gsmarena_003.jpg

 

اکسپریا 1 تماما با رزولوشن 4K کار می‌کند

 

سونی چندی قبلی اکسپریا ۱ را با اولین نمایشگر 4K OLED که تا به حال در یک تلفن هوشمند قرار داده شده معرفی کرد. نسبت تصویر این نمایشگر ۲۱:۹ است و تحت عنوان CinemaWide به بازار آمده. بر اساس گفته‌های مدیران انجمن رسمی سونی در فضای آنلاین، این نمایشگر مثل XZ2 Premium در اکثر مواقع به حالت 1080p بر نمی‌گردد و همه چیز همواره با رزولوشن 4K یعنی با ۳۸۴۰ در ۱۶۴۴ پیکسل به نمایش در می‌آید.

البته برای اپلیکیشن‌هایی که از کیفیت 4K پشتیبانی نمی‌کنند، حالت Full HD فعال می‌شود. اپلیکیشن‌های بومی این دستگاه مثل Home Screen، گالری و Settings، و اپلیکیشن‌های شخص ثالثی نظیر نتفلیکس به زودی نسخه‌های سازگار با این رزولوشن را منتشر خواهند کرد.

گفته می‌شود اکسپریا ۱ در ماه مه با قیمت ۱۱۱۰ دلار به بازار می‌آید.

 

منبع

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000055/055997/images/Pixel_3_and_3_XL.jpg

 

احتمال عرضه گوشی‌های ارزان‌تر گوگل پیکسل

 

ایتنا - گوگل ظاهرا در حال کار بر روی نسخه‌های ارزان‌تر گوشی‌های Pixel 3، Pixel 3a و پیکسل Pixel 3a XL خود است.

وبسایت 9to5Google با نقل قول از یک منبع آشنا با گوشی‌ها خبر داد که گوگل ظاهرا در حال کار بر روی نسخه‌های ارزان‌تر گوشی‌های Pixel 3، Pixel 3a و پیکسل Pixel 3a XL خود است.

به گزارش ایتنا به نقل از مشبل، تاکنون شایعاتی درباره پیکسل‌های جدید مطرح شده است، از جمله احتمال عرضه آنها در بهار، ولی اکنون جزئیاتی درباره برخی از مشخصات این گوشی‌ها منتشر شده است. هنوز قیمت دقیق آنها معلوم نیست، ولی بنا بر اعلام 9to5Google، این گوشی‌های جدید ممکن است «دویست دلار ارزان‌تر باشند». (در حال حاضر پیکسل 3 به مبلغ 600 دلار در Pixel 3 قابل خرید است.)  

بر اساس این گزارش جدید، Pixel 3a یک نمایشگر OLED  5.6 اینچی با رزولوشن  2,220x1,080پیکسل خواهد داشت، از یک تراشه اسنپدراگون 670 قدرت خواهد گرفت، و با رم 4GB ، یک دوربین عقب 12 مگاپیکسلی، یک دوربین سلفی زاویه وسیع 8 مگاپیکسلی، و باتری 3,000mAh عرضه می‌شود.

پیکسل 3a XL احتمالا یک نمایشگر 6 اینچی خواهد داشت؛ اطلاعاتی درباره تراشه یا دوربین آن در دست نیست. 

گفته شده که هر دو گوشی کانکتورهای USB-C، 64GB  حافظه، سنسورهای فشار اکتیو اج در پهلوها، یک تراشه امنیتی Titan M، و شارژ سریع 18W دارند. و هر دو گوشی به رنگ سیاه یا سفید عرضه خواهند شد (پیکسل 3 و 3 XL به رنگ صورتی نیز در دسترس هستند).

در صورت صحت این گزارشها، این پیکسل‌های جدید راهی برای دسترسی یافتن به تمام نرم‌افزارهای کاربردی گوگل که منحصرا برای گوشیهای پیکسل ارائه شده‌اند، بدون صرف پول زیاد، هستند.

معلوم نیست که چه زمانی این گوشی‌ها وارد بازار خواهند شد، ولی 9to5Google می‌گوید که به نظر می‌رسد عرضه آنها «قریب‌الوقوع» باشد. 

 

 

منبع: ایتنا

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

 

https://cdn.gsm.ir/static/files/image/2019/3/20/inbox_by_gmail_death_1.jpg

 

Inbox by Gmail رسما 13 فروردین به کار خود پایان می‌دهد

 

گوگل مدتی قبل تایید کرد که اپلیکیشن محبوب ایمیل این شرکت موسوم به Inbox by Gmail در بهار ۲۰۱۹ به کار خود پایان می‌دهد. این شرکت در خبر اولیه خود اشاره‌ای به تاریخ دقیق این اتفاق نکرده بود، اما امروز اعلام شد که اپلیکیشن مذکور به صورت رسمی در تاریخ ۲ آوریل (۱۳ فروردین) متوقف خواهد شد.

بر اساس اطلاعیه‌ای که در چند ساعت گذشته برای کاربران اپ Inbox فرستاده شده، گوگل در نظر دارد تا ظرف ۱۵ روز آینده فعالیت اپلیکیشن خود را متوقف کند. بدین ترتیب Inbox by Gmail نیز همزمان با گوگل پلاس در تاریخ ۲ آوریل از دسترس خارج می‌شود.

پیش از این فقط اعلام شده بود که اپ مذکور در انتهای ماه مارس از کار خواهد افتاد، ولی حالا در اطلاعیه جدید این برنامه آمده است:

این اپلیکیشن تا ۱۵ روز دیگر از دسترس خارج می‌شود. قابلیت‌های محبوب این برنامه در اپلیکیشن Gmail هم وجود دارد. پیغام‌های شما در آن اپلیکیشن منتظرتان خواهند بود.

در کنار این اعلان، لینکی توسط گوگل در اختیار کاربران قرار داده شده که با کمک آن می‌توانند اپلیکیشن Gmail را باز کنند. بدیهی است که این شرکت به مرور قابلیت‌های بیشتری را از اپ Inbox به Gmail منتقل می‌کند، ولی در این میان به هر حال ممکن است بعضی از قابلیت‌ها از دست برود. خوشبختانه اما گوگل می‌گوید شدیدا مشغول کار است تا قابلیت‌های بیشتری را در اختیار کاربران خود قرار دهد.

 

منبع

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد