http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Xperia-Qualcomm.jpg
شرکت کوالکام سونی را تهدید به قطع همکاری کرده بود!
امروز و در دادگاهی در کشور ایالات متحده آمریکا حکمی برای بزرگترین شرکت تولید کننده چیپست های پردازنده مرکزی گوشی های هوشمند یعنی کوالکام در رابطه با جلوگیری از پرونده های ضد انحصار صادر شد. قاضی لوسی (Lucy) متوجه شد که این شرکت وظیفه توسعه و تامین پردازنده های مرکزی اکثر شرکت های تولید کننده تلفن های همراه را به عهده دارد و با انحصار گرایی در تامین محصولات خود، سایر شرکایش را تحت فشار قرار می دهد؛ که این شرکا را شرکت های تولید کننده تلفن های همراه هوشمند مانند سونی موبایل تشکیل می دهند. در متن زیر مدارک و مستندات مرتبط با شرکت سونی موبایل جمع آوری شده توسط کمیسیون تجارت فدرال (FTC) را برای شما قرار داده ایم.
اکنون این شرکت (کوالکام) باید نحوه فعلی دریافت مجوز های خود را تغییر دهد و در مورد مشتریان محصولات خود نیز بازنگری را در این باره انجام دهد. آنها باید گزارشات مربوط به بازدید های مختلف از این شرکت را به صورت منظم و به مدت هفت سال متوالی تسلیم کمیسیون تجارت فدرال کنند تا تطابق و صحت عملکردشان مورد بررسی قرار بگیرد. قاضی لوسی در بیانیه خود این چنین نوشته است:
“تسلط شرکت کوالکام بر توسعه و تولید محصولات بالا رده و مودم های CDMA LTE به صورت انحصاری، باعث ضرر و زیان و آسیب های متعددی به سایر رقبا و تولید کنندگان در این حوزه زده است.”
کمیسیون تجارت فدرال پیش از این به اطلاعات و مدارک بدست آمده از مدیر اجرایی بخش مجوز های شرکت کوالکام آقای اریک رایشنایدر (Eric Reifschneider) اشاره کرده بود که این شرکت، مشتریان خود مانند سونی موبایل و موتورولا را تهدید به قطع همکاری و عدم اعطا چیپست به آنها کرده بود. آقای رایشنایدر یک ایمیل برای شرکت سونی موبایل نوشته بود و در آن به این مورد نیز اشاره کرده بود: “شرکت تولید کننده تراشه کوالکام (QCT) به مدت سه هفته است که برای شرکت سونی موبایل (SMC) اقدام به ارسال چیپست می کرده و این اتفاق دیگر ادامه نخواهد داشت.”
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://gamefa.com/wp-content/uploads/2019/05/25-contra-250x140.jpeg
شایعه: بازی جدیدی از سری Contra در دست ساخت است
به نظر میرسد که شرکت کونامی خود را برای عرضه یک بازی جدید از سری Contra برای پلتفرمهای پلیاستیشن ۴، ایکسباکس وان و نینتندو سوییچ آماده میکند. البته شاید شاهد عرضه یک نسخه بازآفرینی شده، بازسازی شده یا یک بسته که چندین نسخه از این مجموعه را در خود جای داده نیز باشیم. اما میتوان اطمینان داشت که کونامی برند Contra را فراموش نکرده است و در حال حاضر برنامههایی برای آن دارد. این خبر از اطلاعات موجود در یک خردهفروشی آلمانی بدست آمده است. به طور مشخص، به تازگی خردهفروشی بزرگ نتگیمز در آلمان، بازی جدیدی از سری Contra را برای پلتفرمهای پلیاستیشن ۴، ایکسباکس وان و نینتندو سوییچ لیست کرده است. البته هیچ جزئیات خاصی از این بازی منتشر نشده است.
البته باید اشاره کنیم که لیست شدن بازیها در خردهفروشیهای مختلف – جز آمازون، بستبای و دیگر فروشندههای بزرگ – خیلی مورد اعتماد نیستند. با این حال، نتگیمز یکی از بزرگترین فروشندگان بازیهای ویدئویی در کشور آلمان است بنابراین شاید این خردهفروشی از برنامههای شرکت کونامی (Konami) خبر داشته باشد. تاریخ عرضه این بازی، روز پنج شنبه ۷ شهریور ماه (۲۹ آگوست ۲۰۱۹ میلادی) مشخص شده است. نکته مورد توجه، عرضه این عنوان در روز پنج شنبه است. معمولاً بازیهای ویدئوی در روزهای سه شنبه یا جمعه هر هفته منتشر میشوند. با این حال، عرضه یک بازی در روز پنج شنبه نیز خیلی چیز عجیبی نیست و بارها نیز شاهد آن بودهایم.
پیش از هر چیزی باید اشاره کنیم که فهرست شدن نسخه جدید سری Contra در یک خردهفروشی، مطمئناً به حقیقی بودن چنین اتفاقی اشاره ندارد و شاید با اشتباهی از سوی عوامل آن خردهفروشی روبرو باشیم. بنابراین این خبر را تنها یک شایعه و حدس و گمان در نظر بگیرید و تا منتشر شدن اطلاعات رسمی و بیشتر صبر کنید.
برای آن دسته از افرادی که اطلاع خاصی از سری Contra ندارند باید بگوئیم که این سری عناوین نخستین بار در سال ۱۹۸۷ میلادی توسط شرکت کونامی به عنوان یک بازی آرکیدِ سکهمحور عرضه شدند. در ادامه، کونامی حدود ۱۳ بازی از این مجموعه تولید و منتشر کرد که آخرین آنها در سال ۲۰۱۱ میلادی عرضه شد. بنابراین، با توجه به گذشت این همه سال، بعید نیست که به زودی شاهد معرفی نسخه جدید این سری محبوب باشیم.
منبع: گیمفا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Sony-Logo-2.jpg
سونی رسماً تایید کرد: لیست کشورهایی که گوشیهای اکسپریا در آن عرضه میشود
در طول چند سال اخیر، سونی موبایل فعالیت خود را در بسیاری از بازارها متوقف کرد. یکی از مناطقی که سونی در راستای سیاستهای جدید خود، از آن خارج شد خاورمیانه بود. به تبع آن متاسفانه فعالیت سونی موبایل در ایران نیز متوقف شد و عملاً گوشی های اکسپریا از سبد خرید مشتریان ایرانی خارج گردید.
سونی به تازگی استراتژی جدید خود را برای بخش موبایل اعلام کرد که به چند بخش مهم اشاره شده است. کاهش هزینه ها به واسطه کاهش نیروی کار تا 50 درصد از مهمترین اهداف سونی موبایل است که تا پایان سال مالی 2020 ادامه خواهد داشت. اما مهمترین اسلاید از گزارش جدید سونی، بازارهایی است که سونی موبایل در آن حضور خواهد داشت.
طبق تصویری که در ادامه مشاهده میکنید، سونی موبایل رسماً تایید میکند که در چه بازارهایی حضور خواهد داشت. با تایید رسمی سونی موبایل از این شرکت تنها در اروپا، ژاپن، تایوان و هنگ کنگ متمرکز خواهد شد. غیر از این چهار منطقه، مناطق دیگری نیز هستند که سونی موبایل در آنها حضور خواهد داشت، اما تمرکز زیادی بر آن بازارها نخواهد داشت.
http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Sony-2019-Strategy-Day_Xperia-Focused-Regions.png
در لیست کشورهایی که سونی موبایل عدم حضور خود را در آنها اعلام کرده، ایران و سایر مناطق خاورمیانه نیز دیده میشود. در یکی دو سال اخیر سونی به صورت چراغ خاموش از چند منطقه خارج شد اما امروز اولین اظهار نظر رسمی خود را در خصوص فعالیت در این مناطق اعلام کرده است. سیاستهای سونی نشان میدهد که این شرکت حداقل تا پایان سال 2020 برنامهای برای افزایش فروش و ورود به بازارهای جدید ندارد. پس بیراهه نیست که بگوییم تا حداقل پایان سال 2020 علاقهمندان به سونی در ایران باید قید برند محبوب خود را بزنند. البته اگر معجزهای رخ دهد و سونی دوباره به خاورمیانه بازگردد!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Sony-Camera-Sensor.jpg
سونی در دوربینهای آینده خود از هوش مصنوعی استفاده خواهد کرد
وقتی بحث قابلیت های یک دوربین به میان می آید، فاکتور های متفاوتی برای ایجاد یک تصویر با کیفیت مطرح هستند. به طور مثال، لنز مورد استفاده در دوربین باید مناسب باشد، نرم افزاری که تصویر را پردازش میکند باید کارآمد باشد و سنسور های دوربین نیز باید به خوبی خودش باشند. با این حال، به نظر می رسد که در آینده، شرکت سونی این شانس را خواهد داشت تا هوش مصنوعی را با سنسورهای دوربین خود تلفیق کند و با همین کار کیفیت خروجی دوربین هایش را افزایش دهد.
این مبحث به طور کلی از بررسی اجمالی صنعت نیمه هادی شرکت سونی نشات می گیرد، جایی که این شرکت اعلام کرده بود که آنها قصد دارند تا از هوش مصنوعی به صورت مستقیم درون سخت افزار سنسور های دوربین استفاده کنند. بر اساس این بررسی به نظر می رسید که این سنسور ها بیشتر در صنعت تولید تلفن های همراه، خودرو سازی و یا کسب و کارهایی با اهداف خاص استفاده شوند، اما شایعاتی که از بخش تولید دوربین های Alpha شرکت سونی به بیرون درز کرده است، به این موضوع اشاره می کند که ممکن است سونی راهی برای استفاده از این فناوری در دوربین های خود نیز پیدا کرده باشد.
در واقعیت، این مسئله ما را شگفت زده نخواهد کرد، چرا که در این سال ها دوربین های بدون آینه و DSLR تغییر شگرفی را به خود ندیده اند. درست است که تغییراتی با توجه به ماهیت کلی دوربین های دیجیتالی را شاهد خواهیم بود، اما این تغییرات بیشتر حس تکامل را به ما منتقل می کنند تا انقلابی در صنعت تصویر برداری دیجیتال. علاوه بر این، سال هاس که شرکت های تولید کننده دوربین روز به روز افت می کنند و شاید چیزی مثل هوش مصنوعی تلفیق شده با سنسورهای دوربین بتواند این عرصه را به روز های اوج خود برساند.
دقیقا مشخص نیست که هوش مصنوعی در دوربین های بدون آینه و یا DSLR استفاده بیشتری در کدام بخش خواهد داشت و همچنان باید برای این مورد صبر کنیم. با این حال می توانیم تصور کنیم که از هوش مصنوعی می توان در زمینه تشخیص بهتر چهره و تشخیص و رهگیری حرکات در دوربین ها استفاده کرد و حتی شاید در زمینه عکاسی با نور کم نیز شاهد بهبود هایی باشیم. با این حال کسی نمی داند چه روزی این اتفاق خواهد افتاد، هنوز زود است که نفس خودتان را برای این اتفاق در سینه حبس کنید!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Kenichiro-Yoshida.jpg
مدیرعامل سونی تاکید کرد: گوشیهای اکسپریا همچنان تولید خواهند شد
سونی موبایل در سالهای اخیر پیوسته در حال کوچک شدن و فروش کمتر در سطح جهان بوده اما هنوز بر حضور در این بازار اصرار دارد. هر از چند گاهی شایعهای در خصوص خروج سونی از بازار موبایل به گوش میرسد اما این شایعه هیچگاه رنگ حقیقت به خود نمیگیرد.
مدیر عامل سونی، آقای یوشیدا روز گذشته به بیان توضیحاتی در خصوص آینده واحد موبایل این شرکت پرداخت و تاکید کرد که گوشیهای اکسپریا همچنان به حیات خود ادامه خواهند داد. به عبارت سادهتر، یوشیدا رسماً تایید کرد که فعلا سونی قصد خروج از بازار موبایل را ندارد و همچنان در این بازار (هر چند به صورت محدود) حضور خواهد داشت. یوشیدا در این باب گفت:
ما گوشیهای هوشمند را به عنوان یک سخت افزار برای سرگرمی و جزئی از ابزار مورد نیاز برای تجاری سازی سختافزارهای خود میبینیم. نسل جوان امروز دیگر تمایلی به تماشای تلویزیون ندارد! در واقع نقطه تماس آنها با دنیا همین گوشیهای هوشمند است.
با وجود اینکه سونی موبایل اهمیت ساخت و عرضه گوشیهای هوشمند را به خوبی درک میکند، اما فعلا تمایلی به گسترش فعالیت در این عرصه ندارد و فعلا تا پایان سال 2020، تنها به حضور در چند منطقه دنیا قانع است. سونی با همین سیاست قصد دارد تا پایان سال 2020 به سودآوری برسد.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
https://www.itna.ir/images/docs/000056/n00056758-b.jpg
لباس مجازی ۹۵۰۰ دلار فروخته شد
ایتنا - یک استارت آپ هلندی لباسی مجازی را به قیمت ۹۵۰۰ دلار فروخته است. این لباس براساس طرحهای دوبعدی لباسهای معمول ابداع شده اما فقط در فضای مجازی وجود دارد.
با فراگیر شدن شبکههای اجتماعی برخی افراد برای تبلیغ و همچنین جلب توجه دوستان آنلاینشان لباس میخرند. اکنون کاربران میتوانند لباسهایی بخرند که فقط به صورت دیجیتالی وجود دارند و در واقعیت وجود ندارند.
در همین راستا استارت آپ هلندی Fabricant Dapper Labs یک لباس دیجیتالی را به قیمت ۹۵۰۰ دلار در بلاکچین فروخته است. طراح، لباس را براساس عکس برای مشتری ابداع میکند.
به گزارش ایتنا از مهر، این لباس براساس طرحهای دو بعدی ابداع میشود که برای دوخت لباسهای معمولی به کار میروند. بنابراین میتوان نمونه واقعی لباس را نیز تولید کرد.
هرچند این ایده کمی عجیب به نظر میرسد اما لباسهای ابداع شده با این شیوه بسیار واقعی به نظر می رسند. از سوی دیگر برخی ادعا میکنند چنین لباسی به حفظ محیط زیست کمک میکند. زیرا به این ترتیب نیازی نیست برای لباسی که فقط چندبار استفاده میشود، پارچه و مواد زیادی هزینه کرد.
به هرحال به گفته کارشناسان کالاهای مجازی در حقیقت اشیایی هستند که ابداع و فروخته میشوند و میتوان در فضای آنلاین و بازیهای رایانهای از آن استفاده کرد. این در حالی است که چنین کالاهای مجازی بسیار گرانبها هستند.
منبع: ایتنا
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Redmi-7A.jpg
گوشی Redmi 7A شیائومی با اسنپدراگون ۴۳۹ و باتری ۴۰۰۰ میلیآمپری معرفی شد
برند Redmi شرکت شیاومی یکی از مقرون به صرفه ترین مدل های خود را تحت عنوان Redmi 7A ارائه کرد. این تلفن همراه از چیپ اسنپدراگون ۴۳۹ قدرت میگیرد و با صفحه نمایش ۵/۴۵ اینچی بدون ناچ دارای رزولوشن +HD یا به عبارتی ۱۴۴۰×۷۲۰، نسبت تصویر ۱۸:۹ است.
این دستگاه در دو مدل عرضه میشود، یکی با رم ۲ و حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی و دیگری رم ۳ و حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت که هردو مدل قابلیت استفاده از کارت حافظه تا ۲۵۶ گیگابایت را خواهند داشت. در پشت دستگاه یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی تعبیه شده که مجهز به فوکوس سریع PDAF و فلاش LED است، در جلوی دستگاه هم شاهد یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هستیم.
باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری این دستگاه و همچنین صرفه جویی انرژی در چیپ ۴۳۹ نوید این را میدهد که Redmi 7A در زمینه دوام باتری قاتل سایر اسمارت فون ها باشد. این تلفن مقرون بهصرفه با اندروید ۹ به بازار خواهد آمد.
اطلاعات بیشتری از این تلفن همراه منتشر نشده، لازم به ذکر است Redmi 7A مانند اغلب گوشی های میان رده و پایین رده دارای جک ۳/۵ صدا هم هست. این اسمارت فون اقتصادی در برابر پاشش آب هم تا حدی مقاوم است و دارای استاندارد P2i می باشد، به عبارت دیگر مانند تلفن های همراه ساخت موتورولا بوسیله پوشش نانو محافظت شده است.
قیمت و تاریخ عرضه Redmi 7A هنگام عرضه Redmi K20 در تاریخ ۲۸ ماه می اعلام خواهد شد. این تلفن همراه در رنگ های مشکی و آبی به بازار می آید.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Huawei-SD.jpg
هوآوی دیگر قادر به استفاده از کارت MicroSD در گوشی هایش نخواهد بود
باز هم خبر بد دیگری برای شرکت هوآوی و این بار از سمت اتحادیه مرجع استاندارد های کارت حافظه SDA که این شرکت را از فهرست اعضای خود حذف کرده است و این خبر به شدت می تواند ترسناک باشد؛ چرا که در صورت تایید شدن آن، تولید و فروش محصولاتی که از مموری کارت های MicroSD پشتیبانی می کنند عملا غیر ممکن خواهد شد.
تصویری که در زیر آن را مشاهده می کنید یک اسکرین شات از قبل و بعد از تصمیم این اتحادیه به واسطه حذف شرکت هواوی از لیست اعضایش می باشد. اگر این خبر تایید شود این شرکت دیگر قادر به تولید محصولاتی با اسلات کارت حافظه نخواهد بود. نه تنها این مورد، بلکه تمامی شرکت های تکنولوژی که با ایالت متحده آمریکا همکاری می کنند قادر نخواهند بود تا با شرکت های چینی داد و ستدی داشته باشند.
http://xperian.ir/xperian/wp-content/uploads/2019/05/Huawei-SD-1.jpg
در این بین، تولید NanoSD ها که همچنین با نام NM Cards شناخته می شود می تواند راه گریزی برای شرکت هواوی باشد تا به وسیله ساخت و مجهز کردن گوشی های آینده خود به این اسلات به نحوی ممنوعیت کشور آمریکا را دور بزند.
علاوه بر این مورد، وضعیت گوشی هایی که تا قبل از این در کشور انگلستان پیش فروش شده بودند نیز به صورت معلق در آمده است و در صدر آنها گوشی هواوی Mate 20X نسخه 5G وجود دارد، که اولین گوشی دنیا با قابلیت پشتیبانی از نسل پنجم ارتباطات سیار برای بازار انگلستان و به خصوص اپراتور بریتانیایی EE ساخته شده بود. دلیل این اپراتور برای معلق کردن وضعیت گوشی های این شرکت عدم ارائه بروز رسانی ها و نسخه کامل سیستم عامل آندروید بر روی این گوشی بوده است.