جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

افزوده شدن قابلیت استفاده همزمان چهار دستگاه از واتس‌اپ

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000061/n00061253-b.jpg

 

افزوده شدن قابلیت استفاده همزمان چهار دستگاه از واتس‌اپ

 

تازه‌ترین گزارش‌ها حاکی از آن است که واتس‌اپ استاندارد قابلیت جدیدی را به پلت‌فرم خود بیفزاید تا کاربران بتوانند از یک اکانت بر چهار دستگاه به طور همزمان استفاده کنند.

 

به گزارش ایتنا از ایسنا به نظر می‌رسد که واتس‌اپ قابلیت و امکان جدیدی را به پلت‌فرم خود اضافه کند تا بدین ترتیب کاربران بتوانند از یک حساب کاربری یا اکانت خود در این پیام‌رسان به طور همزمان بر روی چهار دستگاه مختلف استفاده کنند.

 

واتس‌اپ که بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسان در جهان به شمار می‌رود و میزبان بالغ بر دو میلیارد نفر کاربر در کشورهای مختلف جهان است ،هر از گاهی به منظور جلب نظر و رضایت کاربران قابلیت‌های جدیدی را به پلتفرم خود اضافه می‌کند تا آنها با دریافت به روزرسانی های جدید بتوانند از امکانات بهتر و جدیدتری برخوردار شوند.

 

این پیام‌رسان که زیرمجموعه شرکت فیس بوک به شمار می رود، هم‌اکنون در حال توسعه این قابلیت جدید و کاربردی در پلت‌فرم خود بوده و کارشناسان فعال در WABetaInfo با انتشار پستی در توییتر که حاوی تصویر اسکرین‌شات از این قابلیت است، از اضافه شدن ویژگی جدید واتس‌اپ در ماههای آینده خبر داده و سخن گفتند.

 

همچنین به نظر می‌رسد که واتس‌اپ در نسخه بتای این اپلیکیشن در حال تست قابلیت دیگری است که این کاربران می‌توانند به واسطه آن با استفاده از تاریخ مکالمات، چت‌های خود را با دوستان و مخاطبان خود جستجو و پیدا کنند.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

 

 

https://cdn.zoomg.ir/2018/6/fb845cc4-6bb4-49bf-afb9-e290c424c473.jpg

 

مشخص شدن تاریخ انتشار بازی Jump Force برای نینتندو سوییچ

 

از زمان عرضه نینتندو سوییچ تابه‌امروز، شرکت باندای نامکو (Bandai Namco Entertainment)، بخشی از بازی‌های خود را روی این کنسول هیبریدی منتشر کرده است. در میان بازی‌های باندای نامکو، Jump Force جزو آن دسته از بازی‌هایی است که می‌تواند نظر مخاطبان نینتندو سوییچ را جلب کند.

 

طبق جدیدترین اخبار بازی، شرکت باندای نامکو به‌تازگی تاریخ انتشار بازی Jump Force برای نینتندو سوییچ را اعلام کرده است. علاقه‌مندان به این بازی مبارزه‌ای می‌توانند در تاریخ هفت شهریور ماه (۲۸ آگوست) آن را خریداری و تجربه کنند. در ادامه مشخص شده که نسخه دیلاکس ادیشن بازی برای نینتندو سوییچ عرضه می‌شود و شامل تمامی محتویات کاراکتر پس فصل اول بازی است.

 

باندای نامکو یک ویدیو هم به مناسبت اعلام تاریخ انتشار بازی در دسترس قرار داده است. در جریان ویدیو منتشر شده، کاربران می‌توانند به‌خوبی با ساختار بازی آشنا شوند. نسخه نینتندو سوییچ Jump Force، از نظر بصری دستخوش تغییراتی شده است، اما همچنان جلوه‌های بصری خوبی دارد و انتظار می‌رود در نسخه نهایی هم شاهد کیفیت خوبی باشیم.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Lu_ZZfY-8Mk

 

منبع: زومجی

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000061/n00061258-b.jpg

 

تکلیف هزینه‌های کلاهبرداری‌ شده خدمات ارزش افزوده چه می‌شود؟

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره زمان بازگشت هزینه‌ کلاهبرداری‌های صورت‌گرفته در حوزه خدمات ارزش افزوده گفت: ما شکایتی را تنظیم کرده و به قوه قضاییه فرستادیم و آن‌ها هم در دستور بررسی‌های خود قرار دادند.

 

به گزارش ایتنا از ایسنا، خدمات ارزش افزوده (Value Added Services) که به اختصار VAS نامیده می‌شوند، شامل مواردی غیر از خدمات استاندارد اپراتورها همچون تماس صوتی و پیامک معمول است، از جمله شامل مسابقات و رای‌گیری، تبلیغات موبایلی، تلویزیون آنلاین، پخش یا دانلود موسیقی و اطلاع‌رسانی. اگرچه استفاده از این خدمات ارزش افزوده باید اختیاری و توسط کاربر انتخاب شود، اما ارائه این خدمات برای برخی از شرکت‌های ارزش افزوده، به روشی برای کلاهبرداری از کاربران تبدیل شد.

 

پس از آن، محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- مهر ماه سال گذشته درباره کلاهبرداری‌های ارزش افزوده گفت پنج شرکت در این زمینه شناسایی شده که یک شرکت پشت همه اینهاست و حتی در یک پرونده ۳۳ میلیارد کلاهبرداری انجام‌شده، به مردم برگردانده شده است. پس از آن نیز اعلام کرد شرکت‌های خدمات ارزش افزوده در این‌مدت به ادعای خودشان ۱۳ هزار میلیارد تومان درآمد داشتند.

 

آذری جهرمی همچنین اعلام کرد اگر خدمات واقعی ارزش افزوده که در حمایت از کسب‌وکارها صورت می‌گیرد از کلاهبرداری‌ها جدا نشود، کل سرویس‌های ارزش افزوده برای همیشه تعطیل خواهد شد. در نهایت ضوابط استفاده از خدمات ارزش افزوده در مصوبه ۳۰۰ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات موسوم به «پایان وس» تصویب و از ۱۹ خرداد لازم‌الاجرا شد.

 

التزام اپراتورها به رعایت مصوبه پایان وس

در این راستا حسین فلاح جوشقانی با اشاره به مصوبه موسوم به پایان وس اظهار کرد: پس از ابلاغ مصوبه ۳۰۰ کمیسیون تنظیم مقررات، اپراتور رایتل اعلام کرد قصد دارد خدمات ارزش افزوده را از طرح تجاری خود حذف کند، چون ارائه خدمات ارزش افزده الزامی ندارد و رایتل بر اساس بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده است. البته اپراتورهای دیگر هم بر اساس مصوبه عمل می‌کنند.

 

وی توضیح داد: بر اساس این مصوبه، مشترکان می‌توانند برای ارزش افزوده اعتبار ویژه بخرند، همان‌طور که برای خدمات پایه هم سیم‌کارت خود را شارژ می‌کنند. دیگر اینکه قبوض مشترکان در حوزه ارزش افزوده و خدمات پایه به‌صورت جداگانه محاسبه می‌شود که مردم بدانند هزینه هر کدام از این خدمات چقدر است و نهایتا به دلیل سرویس‌های ارزش افزوده، سرویس‌های پایه‌شان هم قطع نشود.

 

فلاح جوشقانی خاطرنشان کرد: ما از کسب‌وکار شفافی که روندش مشخص باشد و به روش‌های فریبنده عمل نکند، بلکه با روش‌های سالم، مردم را به سرویس‌های ارزش افزوده جذب و نیازشان را برطرف کند، حمایت می‌کنیم و مصوبه ۳۰۰ هم در همین راستاست. بدین ترتیب مردم حاضرند برای سرویسی که به آن نیاز دارند، اعتبار بخرند و هزینه بدهند و سرویسی هم که به روش‌های مختلف ممکن است کلاهبرداری کند، حذف می‌شود.

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی  در پاسخ به این سوال که هزینه‌ کلاهبرداری‌های صورت‌گرفته چه زمانی به مشترکان برگردانده می‌شود، گفت: ما شکایتی را تنظیم کردیم و به قوه قضاییه فرستادیم و آن‌ها هم در دستور بررسی‌های خود قرار دادند.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره علت کند بودن روند انجام بررسی‌ها اظهار کرد: علت را باید از مسوولان قوه قضاییه پرسید. آنجا هم حتما فرآیندهای خودش را دارد و من اطلاعی ندارم و نمی‌توانم درباره آن قضاوت کنم اما ما وظیفه‌مان این بود که این موارد را اعلام کنیم.

 

فلاح جوشقانی پیش از این درباره شکایت مشترکان از سرویس‌های ارزش افزوده و برگشت هزینه‌ها بیان کرده بود: ما اعلام کردیم این سرویس‌ها از مردم دریافت شده و لیست این شکایات را به قوه قضاییه فرستادیم که در نوبت بررسی قرار دارد. اگر قوه قضاییه حکم کند که هزینه‌ها برگردانده شود، به اپراتورها اعلام می‌کنیم. البته بسیاری‌ از این هزینه‌ها را هم اپراتور خودش دریافت نکرده و سهم شرکت‌های دیگر بوده است.

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همچنین به‌تازگی در توییتر نوشت: تقاضای صدور دستور موقت برای توقف اجرای مصوبه موسوم به پایان وس در دیوان عدالت اداری رد شد. برای صیانت از حق‌الناس نظارت بر اجرای مصوبه با تمام توان ادامه دارد.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000061/n00061265-b.jpg

 

دانشجویان هدف باج‌افزار جدید

 

مرکز ماهر از انتشار گسترده نسخه جدید باج افزار STOP در کشور خبر داده که در نرم‌افزارهای مرتبط با پایان‌نامه‌ها جاسازی می شود و بیشتر، قشر دانشجو و کاربران خانگی را هدف قرار داده است.

 

به گزارش ایتنا از مهر، باج‌افزار STOP برای نخستین بار در تاریخ ۲۵ دسامبر ۲۰۱۷ میلادی مشاهده شده است.

 

این باج‌افزار تاکنون با اسامی مختلفی از جمله STOP، Djvu، Drume و STOPData در فضای سایبری معرفی شده است.

 

اما به طور کلی به دو دسته STOP و Djvu تقسیم می‌گردد. Djvu در واقع نسخه جدیدتر این باج‌افزار بوده که از نظر عملکرد شبیه والد خود (STOP) است و امروزه آن‌ها را با نام STOP/Djvu می‌شناسند.

 

تعدد نسخه‌ها در فواصل زمانی کوتاه در واقع تکنیکی است که باج‌افزار STOP/Djvu از آن برای نفوذ و اثرگذاری بیشتر استفاده می‌کند.

 

تاکنون بیش از ۲۰۰ پسوند مختلف از این باج‌افزار مشاهده شده و بر اساس آمارهای منتشر شده در وب‌سایت Emsisoft تنها در سه‌ماهه اول ۲۰۲۰ بیش از ۶۶ هزار مورد گزارش آلودگی به این باج‌افزار توسط قربانیان به ثبت رسیده است.

 

این رقم حدوداً ۷۰ درصد از موارد آلودگی به باج‌افزارها در سطح جهان را به خود اختصاص داده است. نسخه‌هایی از این باج‌افزار با پسوندهای alka، nbes، redl، kodc، topi، righ، bboo، btos و … در کشور ایران نیز مشاهده شده است.

 

باج‌افزار STOP/Djvu با زبان برنامه‌نویسی C++ نوشته شده است. نسخه‌های جدید این باج‌افزار در کد نویسی خود به شدت مبهم‌سازی (Obfuscate) شده‌اند و از انواع روش‌های anti-emulation و anti-debugging برای جلوگیری از تحلیل توسط تحلیلگران بدافزار استفاده کرده‌اند. برخی از نسخه‌های این باج‌افزار نیز با توجه به منطقه زمانی و موقعیت جغرافیایی میزبان فرآیند رمزگذاری را انجام می‌دهند و بدین ترتیب به صورت هدفمندتر قربانیان خود را انتخاب می‌کنند.

 

این باج‌افزار به محض اجرا در سیستم قربانی ابتدا یک نسخه از فایل اجرایی خود را در مسیر %AppData%\Local\ کپی کرده و با افزایش سطح دسترسی خود به کاربر Administrator و اجرای دستوراتی در محیط CMD با سرور فرمان و کنترل (C&C) خود ارتباط می‌گیرد و فایل‌ها را با کلید آنلاین و الگوریتم نامتقارن RSA-۲۰۴۸ رمزگذاری می‌کند. در برخی نسخه‌ها از الگوریتم Salsa۲۰ نیز برای رمزگذاری فایل‌ها استفاده شده است.

 

در صورتی که باج‌افزار به هر دلیل موفق به برقراری ارتباط با سرور خود نشود از روش آفلاین (الگوریتم AES-۲۵۶) برای رمزگذاری فایل‌ها استفاده می‌کند. نسخه‌های اولیه این باج‌افزار از روش آفلاین برای رمزگذاری فایل‌های قربانیان استفاده می‌کردند و شرکت‌هایی مثل Emsisoft توانستند برای این نسخه‌ها رمزگشا ارائه دهند.

 

اما از آگوست ۲۰۱۹ شیوه رمزگذاری باج‌افزار STOP/Djvu تغییر کرد و در حال حاضر تنها به روش آنلاین رمزگذاری را انجام می‌دهد. لذا بدون کلید خصوصی مهاجم که در سرور C&C باج‌افزار ذخیره شده است عملاً رمزگشایی فایل‌ها غیرممکن خواهد بود.

 

در مواردی مشاهده شده که باج‌افزار STOP/Djvu پس از ارتباط با سرور C&C، سیستم قربانی را به انواع تروجان‌ها و جاسوس‌افزارها از قبیل Vidar و Azorult که اطلاعات حساس سیستم قربانی را سرقت می‌کند نیز آلوده کرده است. لذا توجه به این نکته، در زمان ارائه خدمات، امداد به قربانیان این باج‌افزار ضروری است.

 

باج‌افزار STOP/Djvu برای جلوگیری از شناسایی و دور زدن آنتی‌ویروس‌ها به صورت مداوم پسوند و ساختار خود را تغییر می‌دهد. به همین دلیل است که حتی از سد به‌روزترین آنتی‌ویروس‌ها نیز عبور می‌کند.

 

بر اساس گزارش‌های رسیده از قربانیان این باج‌افزار در سرتاسر جهان، باج‌افزار STOP/Djvu معمولاً از طریق کرک و فعال‌سازهای ویندوز (KMSAuto، KMSPico)، آفیس و سایر نرم‌افزارها (از قبیل اتوکد، فتوشاپ، دانلود منیجر و …) و همچنین لایسنس‌های تقبلی و حتی آپدیت‌های جعلی ویندوز منتشر می‌شود.

 

نسخه‌هایی از این باج‌افزار حتی در قالب اسناد آفیس و فایل Setup نرم‌افزارهای مرتبط با پایان‌نامه‌ها جاسازی شده و قشر دانشجو را مورد هدف قرار داده است. باتوجه به موارد فوق می‌توان اینگونه نتیجه‌گیری کرد که جامعه هدف باج‌افزار STOP/Djvu کاربران شخصی و خانگی بوده و برای سرورها و سازمان‌ها تهدید کمتری محسوب می‌شود.

 

بنابراین اطلاعات از دست رفته ارزش مادی بالایی ندارند. دلیل آن هم روش انتشار این باج‌افزار است که بیشتر مبتنی بر دانلود فایل‌های آلوده در اثر بی احتیاطی کاربران است.

 

طبق بررسی‌های صورت گرفته از سوی مرکز ماهر، می‌توان گفت که رفتار باج‌افزار STOP/Djvu در کشور ایران به صورت فصلی است و در فصولی که دانشجویان به دنبال یافتن قالب برای پایان‌نامه‌ها یا سایر مقالات و ارائه‌های خود هستند، رخدادهای بیشتری مشاهده می‌شود.

 

از این رو به منظور پیشگیری از آلودگی و مقابله با این باج‌افزار توصیه می‌شود که در مرحله اول سیستم‌عامل، آنتی‌ویروس و سایر نرم‌افزارها به صورت مداوم به‌روزرسانی شوند.

 

همچنین کاربران باید از دانلود هرگونه فایل یا نرم‌افزار از وب‌سایت‌های ناشناس خودداری کرده و قبل از اجرای فایل‌ها روی سیستم خود حتماً آن‌ها را با آنتی‌ویروس‌های به‌روز و سامانه‌های آنلاین مثل VirusTotal اسکن کنند.

 

مرکز ماهر تاکید کرد: پشتیبان‌گیری منظم از اطلاعات به صورت آفلاین تنها راه قطعی مقابله با هرگونه تهدید سایبری خصوصاً باج‌افزارها است.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000061/n00061261-b.jpg

 

افزوده شدن قابلیت جابجایی پول به واتس‌اپ

 

واتس‌اپ که بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام رسان در جهان به شمار می‌رود، پس از ماهها تلاش، تست و بررسی، سرانجام قابلیت و امکان پرداخت پول را در پلتفرم خود ارائه و فعال کرد تا کاربران بتوانند از این پس سپس تحت نظر فیس بوک به عنوان شرکت مادر واتساپ و با استفاده از قابلیت فیس بوک پی (Facebook Pay) برای کاربران این اپلیکیشن پول واریز و منتقل کنند.

 

به گزارش ایتنا از ایسنا، فیس‌بوک سال گذشته بود که سرویس پرداخت درون شبکه ای فیسبوک پی (Facebook Pay) را معرفی و و ارائه کرده بود.

 

در پست وبلاگ رسمی واتس‌اپ همچنین به رایگان بودن این سرویس اشاره شده است که این بدان معناست که کاربران عادی هیچ کارمزدی را برای نقل و انتقالات مالی در این پلتفرم نخواهند پرداخت. البته لازم به ذکر است که کسب و کارها برای دریافت پول باید هزینه پردازش تراکنش را به فیس‌بوک پرداخت کنند.

 

این قابلیت هم‌اکنون تنها برای کاربران برزیل فعال سازی شده و در صورت استقبال و موفقیت، در سایر کشورهای جهان نیز ارائه خواهد شد.

 

بر اساس گزارشی که در وبسایت تک کرانچ آمده است، کاربران واتس‌اپ برای استفاده از این قابلیت پرداخت باید حساب کاربری خود را به کارت اعتباری خود متصل کنند و بخش امنیتی شامل رمز شش رقمی یا ورود با اثر انگشت را در این اپلیکیشن پیام‌رسان فعال سازی کنند.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

 

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 

https://www.itna.ir/images/docs/000061/n00061262-b.jpg

 

شکایت کاربران اروپایی شیائومی از ردمی نوت ۹ اس

 

سری گوشی‌های هوشمند شیائومی ردمی نوت ۹ اس که به تازگی در بازار کشورهای اروپایی و انگلستان عرضه شده است، به نظر می‌رسد که یکی از مدل‌های آن صدای خیل عظیمی از کاربران را درآورده است؛ چراکه آنها در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی از مشکل قطع خودکار اتصال به اینترنت وای‌فای در این گوشی‌ها سخن گفته و خبر داده‌اند.

 

به گزارش ایتنا از ایسنا، بر اساس گزارش‌های منتشر شده از سوی کاربران این گوشی‌های چینی پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه از قفل شدن صفحه نمایش، اتصال وای‌فای را از دست خواهد داد و در صورتی که صفحه دوباره روشن شود، اتصال برقرار می‌شود.

 

به نظر می‌رسد که این نقص بسیاری از کاربران را به در سراسر اروپا به ستوه آورده و مراکز و نمایندگی‌های شیائومی نیز از گله و شکایت مکرر و مداوم کاربران اروپایی خبر داده‌اند.

 

هنوز گزارشی از مشکل کاربران در سایر مناطق و کشورهای جهان منتشر نشده و در دسترس نیست.

 

شرکت شیائومی برای رفع این مشکل به کاربران پیشنهاد کرده که گوشی یا روترهای وای‌فای خود را ریست کنند که البته به گفته بیشتر کاربران این راهکار مفید و سودمندی نبوده است.

 

با اینکه برخی از کاربران اعلام کرده‌اند که مشکل اتصال وای فای گوشی‌های آنها پس از دریافت به روزرسانی MIUI ۱۱.۰.۸.۰ برطرف شده است، اما برخی دیگر از آنها عنوان کردند که حتی پس از دریافت آپدیت مذکور مشکل آنها رفع نشده است.

 

هنوز معلوم نیست که این مشکل نرم‌افزاری است یا سخت‌افزاری و اینکه آیا شیائومی می‌تواند نقص مذکور را با انتشار یک به‌روزرسانی دیگر برطرف کند یا خیر.

 

منبع: ایتنا

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد