جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان زنجبیلی تبریز


 

 

طرز تهیه نان زنجبیلی تبریز

 

مواد لازم:

آرد 500گرم

شکر 10گرم

نمک 7 گرم

روغن مایع 25 گرم

کره 50 گرم

تخم مرغ 2 عدد

ماست 100گرم

بهبود دهنده آرد 5گرم

خمیر مایه خشک 10گرم

زنجبیل 15گرم

آب حدودا 150میلی لیتر

 

مواد رومال:

زرده تخم مرغ 2عدد

عسل 2قطره

 

روش تهیه:

۱.مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم سپس مایعات به ترتیب ۷۰ درصد آب. ماست. تخم مرغ. روغن مایه. کره. سپس در صورت نیاز مابقی اب.

۲. خمیر نباید زیاد شل باشد که به دست بچسبه نه سفت.

۳. بعد از میکس کردن خمیر ( ۵ دقیقه استراحت درصورت میکس با میکسر ) (۱۵ دقیقه میکس با دست ) سپس چونه میکنیم و استراحت ۱۵ دقیقه ای به چونه ها.

۴. بعد با یه قالب چانه ها را باز میکنیم و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم چاپ ( شکل روی نان ) میتونین برای چاپ زدن از یه وسیله استوانه ای شکل سر تیز استفاده کنید.

۵. سپس رومال با زرده تخم مرغ.

۶. برای رومال کردن برای این مقدار ۳ عدد زرده تخم مرغ.۵ قطره عسل یا شربت.

۷. بعد از ۳۰ دقیقه استراحت میتوانید نانهایتان را در دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه فرهای خانگی حدودا ۹ دقیقه پخت کنید.

 

منبع

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد