ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه نان زنجبیلی تبریز
مواد لازم:
آرد 500گرم
شکر 10گرم
نمک 7 گرم
روغن مایع 25 گرم
کره 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
ماست 100گرم
بهبود دهنده آرد 5گرم
خمیر مایه خشک 10گرم
زنجبیل 15گرم
آب حدودا 150میلی لیتر
مواد رومال:
زرده تخم مرغ 2عدد
عسل 2قطره
روش تهیه:
۱.مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم سپس مایعات به ترتیب ۷۰ درصد آب. ماست. تخم مرغ. روغن مایه. کره. سپس در صورت نیاز مابقی اب.
۲. خمیر نباید زیاد شل باشد که به دست بچسبه نه سفت.
۳. بعد از میکس کردن خمیر ( ۵ دقیقه استراحت درصورت میکس با میکسر ) (۱۵ دقیقه میکس با دست ) سپس چونه میکنیم و استراحت ۱۵ دقیقه ای به چونه ها.
۴. بعد با یه قالب چانه ها را باز میکنیم و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم چاپ ( شکل روی نان ) میتونین برای چاپ زدن از یه وسیله استوانه ای شکل سر تیز استفاده کنید.
۵. سپس رومال با زرده تخم مرغ.
۶. برای رومال کردن برای این مقدار ۳ عدد زرده تخم مرغ.۵ قطره عسل یا شربت.
۷. بعد از ۳۰ دقیقه استراحت میتوانید نانهایتان را در دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه فرهای خانگی حدودا ۹ دقیقه پخت کنید.