جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه توپک برنجیِ ایتالیایی

 

 

 

طرز تهیه توپک برنجیِ ایتالیایی

 

این توپک های برنجی که می بینید خوشمزه و مقوی و یک غذای ایتالیایی محسوب می شوند. تهیه آنها اصلا سخت نیست.غذای جدیدی محسوب می شودو می توانید آنها را درست کنید و از طعمشان لذت ببرید.

 

مواد لازم:

یک و یک دوم فنجان برنج

دو و یک چهارم فنجان استاک  سبزیجات

یک فنجان پنیر پارمزان رنده شده

یک عدد تخم مرغ زده شده

یک و یک دوم قاشق غذا خوری برگ مریم گلی خشک شده

100 گرم پنیر موزارلا قطعه قطعه شده (14 قطعه)

دو سوم فنجان خرده های نان

سس گوجه فرنگی

 

طرز تهیه:

1. برنج را با آب سبزیجات روی اجاق قرار دهید و بعد از کمی پخته شدن ، پنیر پارمزان ، تخم مرغ و مریم گلی خشک شده را اضافه کنید.

2. نمک و فلفل بزنید. سپس پختن را ادامه دهید تا آب آن بخار شود.فر را روی 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و یک سینی پخت را کاغذ روغنی بگیرید.

3. از مواد به اندازه گردو  جدا کنید و با دست آنرا گرد کنید.در مرکز آن یک حبه پنیر قرار دهید و سپس گردو را در خرده های نان بغلتانید و در سینی مرتب کنید.

4. روغن زیتون را روی آن اسپری کنید و به مدت 10 دقیقه سینی را در فر قرار دهید تا اینکه طلایی و ترد شود. سپس بعد از بیرون آوردن از فر با سس میل کنید.

 

منبع: برترین ها

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد