ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز پخت شامی تن ماهی
ماهی ها کلا جزء غذاهای پر خاصیت به حساب می آیند، در این مطلب می خواهیم به شما دستور تهیه یه شامی متفاوت و جدید را با تن ماهی یاد بدهیم. اگر دوستدار تن ماهی هستید این دستور تهیه رو به هیچ عنوان از دست ندید.
مواد لازم برای شامی تن ماهی :
سیب زمینی متوسط 2 عدد
تن ماهی یک قوطی
تخم مرغ 3 عدد
پیازچه 3 ساقه
ریحان خردشده 2 قاشق سوپخوری
سیر یک حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد یا پودر سوخاری به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه شامی تن ماهی :
سیب زمینی ها را بپزید و درظرفی رنده کنید اما دقت کنید نباید سیب زمینی ها به صورت پوره نرم شود.
روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را با چنگال له کنید.
تن ماهی را به سیب زمینی اضافه کنید. همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیبزمینی و تن ماهی بیفزایید.
تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شود.
از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایره ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد.
دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ کنید.
نکته برای تهیه شامی تن ماهی:
برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.