ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه سوشی
مواد لازم:
برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
آب: یکونیم پیمانه
سرکه برنج: یکسوم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
نوری (جلبک مخصوص سوشی): یک ورق
مایونز چیلی: دو قاشق غذاخوری
خیار: دو عدد
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد
شوید تازه (خردشده): به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس میکنیم، سپس آب آن را دور میریزیم.
2. برنج را با میزان آب آمده در دستور میپزیم و وقتی آب آن کشیده شد 10 تا 12 دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکنی میپیچیم و اجازه میدهیم روی حرارت ملایم دم بکشد.
3. سرکه را با شکر و نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم میزنیم تا به هم نچسبد. مایونز و شوید را با برنج مخلوط میکنیم.
4. حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و یک ورق جلبک روی آن میگذاریم و مقداری از برنج را روی آن پهن میکنیم.
5. فلفل دلمههای خلالی و خیارهای نواری میان برنج میگذاریم و توسط حصیر مواد را رول میکنیم. رول را محکم پیچیده و برای تزئین با ورقههای طلای خوراکی روی آن را میپوشانیم و توسط حصیر محکم میکنیم.
6. رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش میدهیم.