جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه شیرینی دُرایاکی از باقیمانده زِنزای

 

 

 

طرز تهیه شیرینی دُرایاکی از باقیمانده زِنزای

 

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیای شیرین برای پر کردن داخل شیرینی

نیمی از لوبیای پخته شده (زِنزای)

شکر 50 گرم

پَنکیک به مقدار کافی

 

مواد لازم برای تهیه ی پَنکیک

آرد ساده 60 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری (3 گرم)

نمک به اندازه ی کافی

تخم مرغ 1 عدد

شکر 2 قاشق غذاخوری (18 گرم)

عسل 1 قاشق غذاخوری

آب داغ 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر)

روغن به مقدار بسیار کم

 

طرز تهیه

زِنزای و شکر را در یک قابلمه ریخته و با حرارت ملایم آنقدر بپزید تا لوبیا بصورت خمیر درآید. مواظب باشید تا لوبیاهای پخته شده نسوزد.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را الک کنید. آب داغ را به عسل اضافه کرده و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.

تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید، سپس این کاسه را بر روی آب داغ قرار دهید. تخم مرغ را حدود 3 تا 4 دقیقه خوب هم بزنید تا شیری رنگ شود.

عسلی که در مرحله 2 آماده کردید را به مرحله 3 اضافه کنید و بعد مخلوط آرد تهیه شده در مرحله 2 را نیز به آن بیافزایید تا خمیر لازم برای نان شیرینی آماده شود. ماهیتابه را داغ کنید و سطح آن را با کمی روغن چرب کنید. برای درست کردن پنکیک هایی به قطر 6 تا 7 سانتیمتر، هر بار یک قاشق غذاخوری از این مایع خمیر را در ماهیتابه بریزید. پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. مواظب باشید تا ماهیتابه را زیاد حرارت ندهید چون این پنکیک ها زود میسوزند.

بگذارید تا پنکیک ها خوب خنک شوند و بعد با استفاده از دو پنکیک و قرار دادن خمیر لوبیا در میان آنها یک دُرایاکی درست کنید.

 

 

لینک مطلب

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد