ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی نان جو
مواد لازم برای تهیه نان جو :
آرد جو 250 گرم
شکر دو قاشق مرباخوری
مایه خمیر ترش دو قاشق مرباخوری
آب ولرم نصف پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب یک کاسه
نمک یک قاشق چایخوری
کنجد برای روی نان به میزان لازم
طرز تهیه نان جو :
آرد، نمک و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم. سپس آن را روی تخته آشپزی بریزید و در وسط آن شکر، آب و روغن را که از قبل با هم مخلوط کردیم، ریخته و آرام آرام آن را مخلوط می کنیم تا خمیر یک دست بدست بیاید. خمیر را به مدت یک ربع ورز دهید سپس آن را داخل یک ظرف که چرب شده بگذارید و روی آن را بپوشانید تا خمیر بعد از یک ساعت دو برابر شود. مجدد خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. اکنون به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر را گوله کرده و با فاصله در سینی فر چرب شده بچینید. با برس روی آن ها آب بمالید و با چاقو شکافی روی خمیر ها بزنید و کنجد را بپاشید و یک ربع صبر کنید.
فر را با 400 درجه فارنهایت از قبل روشن کنید و یک کاسه آب را در فر قرار دهید. نان ها را در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه گذاشته تا پخته و روی آن طلایی شود. پس از بیرون آوردن نان ها از فر روی آن ها
آب بمالید و در یک دستمال تمیز بپیچید تا نرم بماند، زیرا نان جو خیلی سریع خشک می شود.
منبع: عطارک