جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه‌ی نان جو

 

 

طرز تهیه‌ی نان جو

 

مواد لازم برای تهیه نان جو :

 آرد جو 250 گرم

 شکر دو قاشق مرباخوری

 مایه خمیر ترش دو قاشق مرباخوری

 آب ولرم نصف پیمانه

 روغن مایع یا روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

 آب یک کاسه

 نمک یک قاشق چایخوری

 کنجد برای روی نان به میزان لازم

 

طرز تهیه نان جو :

آرد، نمک و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم. سپس آن را روی تخته آشپزی بریزید و در وسط آن شکر، آب و روغن را که از قبل با هم مخلوط کردیم، ریخته و آرام آرام آن را مخلوط می کنیم تا خمیر یک دست بدست بیاید. خمیر را به مدت یک ربع ورز دهید سپس آن را داخل یک ظرف که چرب شده بگذارید و روی آن را بپوشانید تا خمیر بعد از یک ساعت دو برابر شود. مجدد خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. اکنون به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر را گوله کرده و با فاصله در سینی فر چرب شده بچینید. با برس روی آن ها آب بمالید و با چاقو شکافی روی خمیر ها بزنید و کنجد را بپاشید و یک ربع صبر کنید.

فر را با 400 درجه فارنهایت از قبل روشن کنید و یک کاسه آب را در فر قرار دهید. نان ها را در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه گذاشته تا پخته و روی آن طلایی شود. پس از بیرون آوردن نان ها از فر روی آن ها

آب بمالید و در یک دستمال تمیز بپیچید تا نرم بماند، زیرا نان جو خیلی سریع خشک می شود.

 

 

منبع: عطارک

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد