ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی کیک اسفنجی طلایی
کیک اسفنجی طلایی با کمی پوست مرکبات، تخممرغ و وانیل درست میشود. این کیک اسفنجی هم در قالب تو خالی درست میشود. روی آن را میتوانید با براق کننده یا خامه شیرین تزئین کنید. این کیک اسفنجی بسیار پف و نرم است.
مواد لازم
آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگپودر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
زرده تخممرغ: ۷ عدد
سفیده تخممرغ: ۱ پیمانه (حدود ۷ عدد)
آب سرد: ۳/۴ پیمانه
وانیل: ۲ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یا لیمو: ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
کرم تارتار: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. همه مواد را روی میز کار بگذارید. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. در کاسهای بزرگ، آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید. وسط این مواد حفره ایجاد کنید. روغن، زرده تخممرغ، آب، وانیل و لیمو را داخل این حفره بریزید. با قاشق یا همزن برقی خوب بهم بزنید تا زمانی که یکدست شود.
۳. در کاسهای دیگر، سفیدههای تخممرغ را با کرم تارتار تا زمانی که کاملا پف کند و از کاسه فرو نریزد، بهم بزنید. مخلوط زرده تخممرغ را روی سفیدهها بریزید و به آرامی با قاشق پلاستیکی سر پهن (اسپاتول) به آرامی در هم بیامیزید. آمیختن باید به گونهای باشد که به آرامی مواد فقط در هم فرو بروند نه اینکه بهم بزنید یا مخلوط کنید.
۴. خمیر را داخل قالب میان تهی چرب شده با قطر ۲۴ سانت بریزید. قالب را در فر گذاشته و به مدت ۵۵ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه بپزید. دمای فر را به ۱۷۵ درجه برسانید و زمان پخت را ۱۰ دقیقه دیگر بیشتر کنید.
۵. قالب را روی یک بطری وارونه کنید یا بین دو قالب یا روی توری شرینی پزی قرار دهید. لبهها را به آرامی با لیسک جدا کنید. روی کیک را با خامه یا کرم شکلات تزئین کنید.
منبع: برترینها