جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه‌ی کیک توت فرنگی تازه با کرم توت فرنگی

 

 

 

طرز تهیه‌ی کیک توت فرنگی تازه با کرم توت فرنگی

 

کیک توت فرنگی یک لایه با تزئین خامه توت فرنگی یک کیک خوش طعم و عالی است که برای فصل بهار و تابستان توصیه می‌شود. توت فرنگی رنگ صورتی خود را هم به کیک و هم خامه رویه کیک می‌دهد. این کیک ساده یک دسر عالی برای اوقاتی ست که خانواده‌ها گرد هم می‌آیند.

توت فرنگی تازه معمولا در اواسط فصل بهار و اوایل تابستان به وفور یافت می‌شود. در سایر فصل‌ها نیز در سوپرمارکت‌های معتبر به صورت فریز شده و در بعضی فروشگاه‌های آنلاین به صورت بسته بندی شده وجود دارد.

 

مواد لازم برای کیک توت فرنگی

توت فرنگی له شده: ۱ پیمانه

آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه

نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

بیکینگ‌پودر: ۲ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری

کره: ۱/۲ پیمانه

شکر: ۱ و ۱/۳ پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای کرم توت فرنگی

پنیر خامه‌ای: ۸۵ گرم

کره: ۱ قاشق غذاخوری (نرم شده)

نمک: کمی

پودر شکر: ۳ تا ۴ پیمانه

توت فرنگی له شده: ۱/۲ پیمانه (آب اضافی آن گرفته شود)

 

طرز تهیه کیک

۱. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سلسیوس روشن کنید. ظرف فر ۲۲ در ۳۳ سانتی را با روغن یا کره چرب کرده و آرد پاشی کنید.

۲. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

۳. کره را با ۱ و ۱/۳ پیمانه شکر داخل کاسه ریخته و با همزن خوب بهم بزنید و به شکل کرم درآورید تا سبک و لطیف شود. تخم‌مرغ‌ها را به ترتیب به کره اضافه کنید و هر بار هم بهم بزنید. وانیل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

۴. ۱/۳ مخلوط آردی را به همراه نیمی از توت فرنگی به مخلوط کره‌ای اضافه کنید. بهم زده سپس ۱/۳ دیگر مخلوط آردی و باقیمانده توت فرنگی له شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. باقیمانده آرد را هم ریخته و خوب مخلوط کنید تا زمانی که صاف و یکدست شود.

۵. مواد کیک را داخل ظرف ریخته و صاف کنید. ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پخته شود و با فشار دست همانند فنر برمی‌گردد. پس از آماده شدن کیک آن را روی توری شیرینی پزی قرار دهید تا خنک شود. یادتان باشد که کیک باید در قالب هم خنک شود تا خرد نشود.

 

طرز تهیه کرم توت فرنگی

۱. پنیر خامه‌ای و کره را با همزن برقی بزنید تا زمانی که صاف و یکدست شود.

۲. نمک را هم به آن اضافه کرده و بهم بزنید سپس ۳ پیمانه از پودر شکر و توت فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در صورت نیاز پودر شکر بیشتری را اضافه کنید.

۳. روی کیک را با این خامه تزئین کنید.

۴. کیک را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات مهم و ترفند‌ها

باقیمانده کیک را در ظرفی در بسته گذاشته و در یخچال بگذارید. چون به دلیل وجود پنیر خامه‌ای نباید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.

می‌توانید آن را با توت فرنگی برش زده سرو کنید.

 

 

منبع: برترین‌ها

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد