جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه‌ی کیک شکلاتی کلاسیک

 

 

طرز تهیه‌ی کیک شکلاتی کلاسیک

 

کیک شکلاتی یکی از کیک‌های بسیار پرطرفدار و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه‌هاست. این علاقه بیشتر بخاطر طعم دلنشین کاکائوست که علاوه بر خوشبو بودن به دلیل وجود آنتی اکسیدان دارای خواص بسیار است. اگر دوست دارید یک کیک شکلاتی خانگی با دستورالعملی بی نقص درست کنید، می‌توانید از همین جا شروع کنید. برای درست کردن این کیک سعی کنید حتما از کاکائوی مخصوص شیرینی‌پزی که رنگی تیره و طعمی قوی دارد، استفاده کنید.

 

مواد لازم

کره: ۲/۳ پیمانه

شکر: ۱ و ۲/۳ پیمانه

تخم‌مرغ: ۳ عدد

آرد: ۲ پیمانه

پودر کاکائوی شیرینی‌پزی: ۲/۳ پیمانه

جوش‌شیرین: ۱ و ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

شیر کامل: ۱ و ۱/۳ پیمانه

شکر رنگی یا سس شکلاتی: برای تزئین

 

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید.

۲. داخل کاسه‌ای با اندازه مناسب، کره و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا نرم و خامه‌ای شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار که اضافه می‌کنید، با همزن خوب بهم بزنید.

۳. آرد، کاکائو، جوش‌شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.

۴. مقداری از مخلوط آرد را اضافه کنید و با همزن بزنید سپس مقداری شیر اضافه کنید؛ این کار را تا تمام شدن هر دو انجام دهید. مخلوط را خوب بهم بزنید تا لطیف و یکدست شود.

۵. خمیر را داخل ظرف مخصوص فر که چرب و آرد پاشی شده، بریزید. برای این مورد از ظرفی با ارتفاع کم و پهنای زیاد استفاده کنید.

۶. کیک را در فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بطور کامل بپزد. برای تست کردن آن، یک خلال دندان را در کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است. کیک را پس از پخت کامل روی توری شیرینی پزی قرار دهید. وقتی که کیک خنک شد، روی آن را با پودر شکر یا خامه شکلاتی تزئین کنید.

 

نکات مهم

پودر کاکائوی شیرینی‌پزی تقریبا همیشه تیره رنگ است. بوی آن خیلی قوی‌تر از پودر کاکائوی معمولی است.

برای تزئین شکلاتی می‌توانید مقداری مقداری بیسکویت پتی بور کاکائویی را با آسیاب، پودر کنید یا اگر آسیاب ندارید داخل یک کیسه زیپ لاک بگذارید و درب کیسه را ببندید. با وردنه و یا بطری شیشه‌ای روی کیسه بکشید تا بیسکویت‌ها پودر شوند. مقداری شکلات را با کره ذوب کنید و با بیسکویت پودر شده مخلوط کنید. این روش برای درست کردن تزئین شکلاتی به صرفه‌تر از سایر روش‌هاست و سس غلیظی به شما می‌دهد.

اگر دو تا کیک پختید، کیکی را که تزئین نشده داخل فریزر بگذارید و هر بار به اندازه مصرف آن را برش زده و با رساندن به دمای اتاق، سرو کنید.

 

منبع: برترین‌ها

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد