جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه بامیه خانگی

 

 

طرز تهیه بامیه خانگی

 

مواد اولیه:

تخم مرغ 2 عدد

آب یک لیوان

شربت 1 قاشق غذاخوری

جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم

وانیل به میزان لازم

گلاب (میزان گلاب شما بستگی به مزه و شیرینی بامیه تان دارد.) به میزان لازم

هل و زعفران دم کرده مقداری

آرد سفید 8 قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره 2 قاشق غذاخوری

 

ابتدا طرز تهیه ی شربت:

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

 

طرز تهیه ی خمیر بامیه :

آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

 

لینک مطلب

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد