ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه کیک کنجدی
مواد لازم:
▪️تخم مرغ 3 عدد
▪️آرد 2/5 لیوان
▪️شکر 1 لیوان
▪️شیر 1 لیوان
▪️روغن مایع نصف پیمانه
▪️بکینگ پودر 1 ق غ
▪️وانیل 1 ق م یا هم اسانس وانیل
▪️کنجد بمیزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در دمای محیط قرار داده بعد تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کند و کرم رنگ شود بعد از آن شیر و روغن مایع را به ترتیب اضافه می کنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طی دو مرحله به مواد اضافه کرده و به شکل دورانی مخلوط کرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم و کنجد پاشیدیم، میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقیقه قرار میدهیم.
منبع: @shirinideser