جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه‌ی کیک هویج

 

 

طرز تهیه‌ی کیک هویج

 

این کیک هویج بهترین دستورالعملی ست که هر کسی می‌تواند آن را انجام دهد. وقتی مقداری هویج در یخچال دارید و قدری وقت، چرا کیک هویج درست نکنیم. این کیک سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین است؛ از این جهت بسیار قابل توصیه است. از آنجایی که کیک هویج ظاهری رنگی و در هم آمیخته دارد بهترین تزئین برای آن استفاده از تزئین‌های سفید با خامه به انواع مختلف است. به همین منظور علاوه بر کیک هویج، تزئین خامه‌ای آن را هم یاد خواهید گرفت.

 

مواد لازم

هویج شیرین رنده شده: ۲ پیمانه

روغن: ۱ پیمانه

شکر قهوه‌ای: ۱ پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

آرد: ۲ و ۱/۲ پیمانه

جوش‌شیرین: ۲ قاشق چای‌خوری

دارچین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

گردو: ۱ پیمانه خرد شده (اختیاری)

 

مواد تزئین خامه‌ای

کره: ۱۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای: ۱ بسته (۲۲۵ گرم)

شکر پودر شده: ۳ و ۱/۲ تا ۴ پیمانه

اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه کیک هویج

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. هویج‌ها را رنده کنید.

۲. در کاسه‌ای بزرگ آرد، شکر، شکر قهوه‌ای، وانیل و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.

۳. آرد، جوش‌شیرین، دارچین و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب بهم بزنید. نیمی از این مخلوط آردی را به مخلوط شکر و تخم‌مرغ اضافه کنید.

۴. هویج رنده شده را اضافه کرده و بهم بزنید. بقیه مخلوط آرد را افزوده و بهم بزنید. ۱/۲ پیمانه گردو را افزوده و خوب مخلوط کنید. خمیر بدست آمده را داخل قلبی با طول عرض ۲۲ در ۳۳ سانتی‌متر بریزید. خمیر را صاف کنید تا تمام سطح آن یکسان باشد.

۵. بگذارید به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه‌ای تیره شود بماند. همچنین به هنگامی که آن را فشار می‌دهید به صورت فنر بر می‌گردد.

 

طرز تهیه خامه روی کیک

۱. در کاسه همزن ثابت یا کاسه‌ای با اندازه مناسب با همزن ایستاده، پنیر خامه‌ای، کره و وانیل را با هم بزنید تا زمانی که نرم و پفی شود.

۲. درجه همزن را روی سرعت پایین بگذارید و پودر شکر را کم کم اضافه کنید. آن را خوب بهم بزنید. پس از در هم آمیختن شکر با کره و پنیر خامه‌ای، مخلوط را با سرعت بالا بزنید تا زمانی که لطیف و خامه‌ای شود.

۳. این دستور تزئین خامه‌ای یک کیک دو لایه را تامین می‌کند.

 

انواع متنوع دیگر

تزئین کرم شکلات: ۱/۲ پیمانه کاکائوی شیرین نشده را الک کرده با پودر شکر مخلوط کنید. آن را به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید.

نعناع: ۱/۲ قاشق چای‌خوری اسانس نعناع را به مخلوط پنیری اضافه کنید. در صورت دلخواه با آب نبات‌های نعناعی خرد شده، تزئین کنید.

لیمویی: ۱/۲ قاشق چای‌خوری اسانس لیمو را به مخلوط پنیری اضافه کنید.

نکته مهم: توجه کنید که برای تزئین کیک هویج فقط از تزئین خامه‌ای سفید استفاده کنید.

 

 

منبع: برترین‌ها

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد