ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی کیک ایتالیایی
مواد لازم:
آرد سفید: 250 گرم
شکر: 175 گرم
کره: 150 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق مربا خوری
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین کیک:
شیر: 6 قاشق سوپ خوری
شکر: 150 گرم
کره: 50 گرم
عسل: 50 گرم
گردوی خرد شده: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
مراحل پخت:
آرد،شکر،وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و آنها را با همزن برقی مخلوط کنید.
کره را گرم کرده و آن را با تخم مرغ ها مخلوط کنید.
شیر را به مخلوط آرد و شکر اضافه کرده و آنها را تا زمان بدست آمدن مایه نرم و لطیف هم بزنید.
قالب را چرب کرده و آرد بپاشید و مایه را داخل آن بریزید.
نوک قاشق چایخوری نمک،گردوی خرد شده،6 قاشق سوپ خوری شیر،عسل،50 گرم کره و 100 گرم شکر داخل یک ظرف کوچک بریزید.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا رمانی که به جوش آید.
2 زرده تخم مرغ را با آنها مخلوط کنید.
ظرف را پس از کمی غلیظ شدن مایه از روی حرارت بردارید.
مواد روی مایه کیک را داخل قالب بریزید.
فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب را در طبقه وسط فر به مدت 45 تا 60 دقیقه بگذارید.
پس از پخت کیک قالب را از فر در آورید.
پس از سرد شدن قالب کیک را با کمک کارد از قالب در بیاورید.
منبع: @shirinideser