جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان پنجه کش زنجان

 

 

 

 

طرز تهیه نان پنجه کش زنجان

 

مواد لازم :

آرد ۲ پیمانه

شیر ولرم ۱/۴ پیمانه

آب ولرم ۱/۴ پیمانه

نمک ۱/۴ ق چ

سیب زمینی ۱ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد

پودر تخم شنبلیله ۱ ق چ

پودر خمیر ترش ۱ ق س

شکر ۱/۴ ق چ

 

روش تهیه :

ابتدا پودرخمیرترش را با یک چهارم پیمانه آب ولرم، نمک، شکر مخلوط کرده، ده دقیقه روی آن را پوشانده و اجازه می دهیم تا عمل بیاید سپس سیب زمینی را آبپز نموده و با رنده ریز می کنیم.

داخل کاسه، پودر خمیر ترش عمل آمده را با سیب زمینی رنده شده آرد و پودر تخم شنبلیله را هم مخلوط کرده وخمیر را خوب ورز می دهیم طوری که خمیر به دست نچسبد، خمیر را داخل ظرف یک ساعت استراحت می دهیم و روی خمیر را با دستمال تمیز مرطوب می پوشانیم وقتی خمیر عمل آمد ازخمیر چانه های حدود ۷۰ گرمی برداشته با وردنه به ضخامت نیم سانت بازمی کنیم وبا نوک انگشتان روی آن طرح می اندازیم روی خمیر ها را با زرده تخم مرغ رومال کرده داخل سینی فر با فاصله مناسب چیده روی نان ها را با دستمال مرطوب پوشانده مجدد نیم ساعت استراحت می دهیم.

با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط فر به مدت سی دقیقه قرار می دهیم.

 

منبع: sapp.ir/bekhane

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد