ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی
مواد لازم برای نان برنجی کرمانشاهی
آرد برنج : ۴ لیوان
کره آب شده : یک لیوان + ۳ قاشق غذا خوری
پودر قند : یک لیوان
گلاب : نصف لیوان
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا) : یک عدد
پودر هل : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : یک قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : یک قاشق غذا خوری
تخم خرفه ، خلال پسته برای تزئین : کمی
طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی
آرد برنج باید سفید رنگ و خوش عطر و نرم باشد .
تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا کاملاً پف کند و اسفنجی شود .
زرده تخم مرغ و پودر قند و هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید. سفیده و گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید ودر آخر آرد برنج را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
وقتی خمیر کاملاً آماده شد، آن را در نایلون بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه ( جایی که زیاد گرم نباشد ) بگذارید تا خمیر ور بیاید.
فر را از قبل روی 300 درجه تنظیم کنید .
خمیر را داخل یک سینی به قطر نیم سانتی متر باز کنید و قالب بزنیدو با تخم خرفه و خلال پسته تزئین کنید و آنها را در سینی فر با کمی فاصله بچینید و سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از فر خارج کنید .
اگر خواستید نان برنجی دو رنگ یا سه رنگ تهیه کنید مقداری از مایه نان برنجی را با پودر کاکائوی حل شده در یک قاشق آب گرم و مقداری را با زعفران مخلوط کنید و از هر کدام مقداری خمیر سه رنگ را قالب بزنید.