ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی مارشمالو
مواد لازم
پودر ژله (با طعم دلخواه): یک بسته
آب جوش: یک سوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
پودر نارگیل: به مقدار لازم
رنگ خوراکی: مقداری
طرز تهیه
پودر ژله، آب و شکر را مخلوط کنید. روی شعلهی ملایم حرارت دهید. مرتب هم بزنید تا دانههای شکر حل شود.
سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا از داغی بیافتد.
با تندترین دور همزن، 12 الی 15 دقیقه هم بزنید تا حجم بگیرد.
(مثل خامهی فرم گرفته میشود.)
کف سینی پودر نارگیل بپاشید. مایهی فوق را روی آن بریزید.
سپس روی مواد پودر نارگیل (و در صورت دلخواه رنگ خوراکی اضافه کنید) بریزید.
سینی را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد خشک شوند.
سپس به شکل دلخواه برش بزنید.
منبع: به خانه بر میگردیم