ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیهی نان بدون ورز
مواد لازم برای خمیر:
آرد نان ۳۵۰ گرم
نمک ۱/۲ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۲۳۰ گرم
شکر ۱ ق س
مخمر فوری ۱ ق م
روغن مایع ۱ ق س
طرز تهیه
برای درست کردن خمیر ابتدا درون کاسه تخم مرغ را ریخته و کمی با مفتوا هم بزنید تا باز شود.
سپس روغن را به آن اضافه کنید.
در آن کاسه دیگری شیر، شکر و مخمر را با هم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه کناربگذارید و سپس به مواد اضافه کنید.
آرد را یک بار الک کرده به همراه نمک به مواد اضافه کنید و مواد را با لیسک در حدی که آرد خشک باقی نماند هم بزنید حدود ۲ دقیقه.
سپس روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد از یک ساعت چانه گرفته (دلخواه: مواد میانی را داخل خمیر قرار داده) و روی سینی قرار دهید مجدد ۱ ساعت استراحت دهید
از یک عدد زرده و ۱ ق شیر برای رومال استفاده کرده و بعد درون فر۱۷۰ درجه به مدت ۲۲ دقیقه قرار میدیم تا کاملاً روی نانها طلایی شود.
منبع: به خانه برمیگردیم