طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم
تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.
مواد لازم برای تسو:
گل کلم بزرگ نصف عدد
آرد ¾ پیمانه
شیر ¾ پیمانه
پودر نان سوخاری ۱ پیمانه
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک دریا ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه تسو:
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.
گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.
سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.
گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.
مواد لازم برای سس تسو:
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ریز ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل ریز ریز شده ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
سس سویا ۱/۳ پیمانه
سرکه ۱/۳ پیمانه
عصاره سبزیجات ½ پیمانه
رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده ۱ و ½ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس تسو:
ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید.
رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.
آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.
سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.
۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید.
سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.
منبع: بیتوته