ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
چیپسهای پنیری، اسنک های تازه و خوشمزه ای هستند که با چیپس سیب زمینی رقابت میکنند.
مناسب برای: بیش از ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: حداکثر ۳۰ دقیقه
مواد لازم
پنیر پارمزان ۴۵۰ گرم
آویشن به مقدار دلخواه
گردو ریز خردشده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
۱- پنیر سرد را رشته رشته کنید.
۲- یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۳- هر ۶ قاشق سوپخوری پنیر را به صورت جداگانه به فاصله ۳-۲ سانتیمتر از هم روی سینی قرار دهید.
۴- روی هر کدام از سهمهای پنیر، ¼ قاشق چایخوری گردوی خردشده و ¼ قاشق چایخوری آویشن بپاشید.
۵- فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۶- تا زمانی آنها را بپزید که پنیر طلایی شده و لبههای آن کرانچی شوند.(حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه)
۷- هر چیپس را با یک کفگیر نازک بردارید و آهسته دور یک وردنه بپیچید و سپس آن را روی یک قفسه بگذارید تا سرد شوند.
۸- این کار را تکرار کنید تا همه چیپس ها را درست کنید.
نکات
۱- خیلی سریع میتوانید تعداد زیادی از این چیپس ها درست کنید. به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار نیز میتوانید استفاده کنید.
۲- ۱۰ دقیقه برای آماده کردن مواد و ۱۰ دقیقه برای پخت آنها زمان نیاز دارید.