جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه ی شیرینی خرمایی

 

 

موادلازم :

آرد صرفه : حدود 300 گرم

روغن جامد : 50 گرم

کره گیاهی : 70 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

پودر شکر : 140گرم

وانیل : نوک قاشق چایخوری

بکینگ پودر: نصف  قاشق چایخوری

خرمای خشک سیاه (خرما بندری) : حدود نیم کیلو

 

طرز تهیه :

کره و روغن و وانیل و پودر شکر رو خوب هم میزنیم بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه و هم میزنیم تا یکدست بشه .بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه و کمی هم میزنیم (با قاشق یا لیسک).

 تو این مرحله آرد تا جایی اضافه میشه که هنوز خمیر شل شله اما انگشتتونو بزنید توخمیر چیزی به دست نمیچسبه .

بعد خرما هامونو که هسته هاشو گرفتیم و با چاقو مربع مربع خرد کردیم رو توی آرد میغاطونیم و اضافه میکنیم.

حالا اندازه گردو با دست یا قاشق بردارید و با فاصله بذارید تو سینی نچسب یا روی کاغذ روغنی  و بعد توی فر داغ 200 درجه یک ربع بمونه  و بعد با گریل روشو طلایی کنید.

 این شیرینی های خوشمزه توپی و خوشگل میشن و مثل کشمشی باز نمیشن.

 

منبع

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد