ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
طرز تهیهی نان پنجرهای
مواد اولیه :
* نشاسته گل وآرد سفید از هر کدام ۷۵ گرم
* تخممرغ پنج عدد
* آرد برنج سه قاشق سوپخوری
* پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
* گلاب چهار قاشق سوپخوری
* هل به میزان لازم
* روغن برای سرخ کردن و مقداری که روی قالب را بگیرد
طرز تهیه:
اول نشاسته گل را با گلاب حل کرده بعد تخممرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید. آرد سفید و آرد برنج را کمکم به داخل مواد بریزید اگر کمی سفت بود گلاب اضافه کنید بعد از صافی رد کرده سه ساعت استراحت دهید. روغن را داغ کرده قالب را در روغن داغ بگذارید سپس قالب را در مواد فرو ببرید و بعد در روغن داغ کمی تکان دهید مواد از قالبها جدا میشود و در توری گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود همین کار را تکرار کنید بعد در ظرف مناسبی چیده و روی آن پودر قند و پودر پسته بپاشید.
نکته:
این شیرینی روی گاز درست میشود.
پودر قند الک شده را همراه هل روی نان پنجرهای با الک به صورت گردی بپاشید.