سلام.
همممم، هفتهی قبل رفتم کتابخانه، کارت رو گرفتم.
کتابهای نخوانده را هم پس دادم.
چند تا کتاب دیگه گرفتم.
یکیش در مورد آشپزی گیاهی است. داشتم ورق میزدم.
نام کتاب: هنر آشپزی گیاهی // گردآورنده: بزرگمهر گل بیدی
به نظر بعضی غذاها خیلی جالب بود.
شماره صفحه یادداشت کردم. دادم دست مامان تا بخونه.
بعضیهاش رو تیک زد که بعداً بنویسم روی کاغذ تا درست کنیم.
اگه این سه تا غذا خوب در بیاد و قابل قبول باشه، میره توی لیست غذاییم.
نه این که من خیلی خیلی بدغذا هستم، هر چیزی نمیخورم.
لیست غذاییم خیلی محدود است.
تازه، یک سری از مواردی که همین الان توی لیست است، فقط وقتی مامانم درست کنه میخورم.
وگرنه بیرون، نذری، مهمانی و ... لب نمیزنم.
بله. این جوریاس!
توی این کتاب، یه سری نان هم آموزش داده. خیلی خوب بودن. ولی متأسفانه از این مدلها است که باید سرخ بشن توی روغن. برای همین ما درست نمیکنیم.
دو سه مدل دسر و شیرینی هم قراره ازش یادداشت کنم.