جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه باستخ یا لوزانک



طرز تهیه باستخ یا لوزانک


*دسر سنتی ارومیه


مواد لازم:

نشاسته گندم نصف لیوان

آب یک و نیم لیوان

گلاب نصف لیوان

شیره انگور یک لیوان

گردو خرد شده به میزان دلخواه


طرز تهیه:

 ابتدا پودر نشاسته گندم و آب را با هم مخلوط کنید و درون قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا کمی گرم شود سپس حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا به حالت فرنی در بیاید و غلیظ شود.

توجه داشته باشید مرتب باید هم بزنید تا گلوله نشود.

 بعد از اینکه مواد غلیظ شد گلاب و شیره انگور را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کاملا غلیظ شود این زمان ممکن است ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول بکشد روی حرارت ملایم.

بعد از اینکه مواد غلیظ شد درب قابلمه را چند دقیقه گذاشته تا دم بکشد.

سپس درون قالب مورد نظر ریخته و مغز دلخواه مانند گردوی خرد شده یا درسته، پودر نارگیل و... را روی آن ریخته و  درون یخچال قرار دهید.

بعد از اینکه کاملاً سفت شد به دلخواه برش بزنید شما می توانید مواد را داخل قالب های طرحدار  دلخواه نیز بریزید.


منبع



#آشپزی



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد