ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
آرد سمولینا به دلیل بافت درشتتر و گلوتن بالایی که دارد، برای تهیه نان بسیار مناسب است.
مواد لازم:
آرد سمولینا: 2 پیمانه
آرد سفید: 1 پیمانه
نمک: 1/5 قاشق چای خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
مخمر خشک: 1 قاشق چای خوری
آب گرم: 1 و 1/4 پیمانه
روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- آمادهسازی مخمر: مخمر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا کف کند.
- ترکیب مواد خشک: آرد سمولینا، آرد سفید و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- اضافه کردن مخمر: مخلوط مخمر را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
- اضافه کردن روغن: روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
- استراحت خمیر: خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچهای مرطوب بپوشانید. بگذارید به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
- شکل دادن به نان: خمیر را به شکل دلخواه درآورید و در قالب نان قرار دهید.
- پخت نان: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و نان را به مدت 25-30 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
منبع: Copilot