جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه مرغ برگر سوخاری



طرز تهیه مرغ برگر سوخاری

مواد لازم
سینه مرغ چرخ شده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ دو عدد 
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم (4 تا 5 ق غ)
پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سس مایونز یک قاشق غذاخوری به دلخواه
پنیر پیتزا یک قاشق غذاخوری به دلخواه 
پودر سوخاری به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه
مرغ چرخ شده را داخل ظرف ریخته و یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید.
پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
آرد سوخاری را اضافه کنید.
سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید.
مواد را کاملاً مخلوط کنید. اگر مایه شُل بود، آدر سوخاری اضافه کنید.
با دست از مواد به اندازه ی دلخواه برداشته و شکل دهید. (شبیه به کتلت)
حدود یک تا یک و نیم ساعت داخل فریزر استراحت دهید.
در یک ظرف تخم مرغ دوم را بشکنید و با چنگال هم بزنید.
* اگر می خواهید رقیق تر شود، کمی شیر به آن اضافه کنید.
داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
برگرها را داخل تخم مرغ بغلتانید. داخل پودر سوخاری بغلتانید.
سپس داخل تابه گذاشته و با شعله ی کم سرخ کنید.

منبع: به خانه بر می گردیم
https://ble.ir/bekhane



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد