جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه گندم برشته


طرز تهیه گندم برشته


مواد لازم:

- گندم: ۲ پیمانه

- آب: به مقدار لازم

- نمک: ۱ قاشق چایخوری

- روغن یا کره: به مقدار لازم (اختیاری)


مراحل تهیه:

1. **شستن گندم**: گندم‌ها را در آب خیس کرده و چند بار بشویید تا کاملاً تمیز شوند.

2. **خیس کردن**: گندم‌ها را در یک کاسه بزرگ با مقدار زیادی آب حداقل به مدت ۴-۶ ساعت یا شب تا صبح خیس کنید.

3. **آبکش کردن**: پس از خیس خوردن، گندم‌ها را آبکش کنید.

4. **بو دادن گندم**: در یک ماهیتابه بزرگ یا قابلمه، کمی روغن یا کره اضافه کنید (این مرحله اختیاری است). گندم‌های آبکش شده را به ماهیتابه اضافه کرده و روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملاً برشته و طلایی رنگ شوند. در حین تفت دادن، مرتب هم بزنید تا یکنواخت برشته شوند و نسوزند.

5. **نمک زدن**: در حین تفت دادن، نمک را به گندم‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

6. **پخت نهایی**: بعد از اینکه گندم‌ها خوب برشته شدند، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شوند.


گندم برشته شما آماده است! می‌توانید آن را به عنوان میان‌وعده مصرف کنید یا به غذاهای دیگر اضافه کنید. نوش جان!


منبع: Copilot




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد