ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
طرز تهیه یاتسوهاشی (شیرینی ژاپنی)
شیرینی بسیار ساده تهیه میشود و از آرد برنج چسبناک، شکر و دارچین ساخته میشود. دستور تهیه یاتسوهاشی به شرح زیر است:
مواد لازم:
آرد برنج چسبناک
آرد برنج معمولی
شکر
دارچین
طرز تهیه:
آرد برنج چسبناک را با آرد برنج معمولی، شکر و دارچین مخلوط کنید.
مواد را به هم بریزید و با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود.
خمیر را به شکلهای دلخواه درآورید. میتوانید آن را گرد کنید یا به شکلهای دیگر درآورید.
یاتسوهاشیها را درون آب جوش بپزید تا آماده شوند.
پس از پخت، یاتسوهاشیها را در دستمال خشک کنید و سرو کنید.
یاتسوهاشی یک شیرینی ساده، خوشمزه و بافت نرم است که معمولاً در مناسبتها و جشنهای ژاپنی مصرف میشود. امیدوارم لذت ببرید!
منبع: Copilot