ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
طرز تهیه نان برتزل (نان آلمانی)
مواد لازم
- آرد: 4 فنجان
- مخمر: 2 قاشق چایخوری
- شکر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 2 قاشق چایخوری
- آب گرم: 1.5 فنجان
- جوششیرین: 1/2 فنجان
- آب: 4 فنجان (برای جوشاندن)
- کره ذوب شده: 2 قاشق غذاخوری
- نمک درشت: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، آرد، مخمر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب گرم را به تدریج اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا خمیر نرمی شکل بگیرد.
2. خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود. سپس آن را در کاسهای که کمی روغن زدهاید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.
3. فر را به دمای 220 درجه سانتیگراد (428 درجه فارنهایت) گرم کنید. در همین حال، خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل طناب در آورید و به شکل برتزِل ببندید.
4. در یک قابلمه بزرگ، 4 فنجان آب را بجوشانید و جوششیرین را اضافه کنید. هر یک از برتزِلها را به مدت 30 ثانیه در این محلول بجوشانید. سپس آنها را از آب بیرون بیاورید و روی یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ پخت بگذارید.
5. کره ذوب شده را روی هر یک از برتزِلها بمالید و نمک درشت بپاشید.
6. برتزِلها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.
منبع: copilot