جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان بارا گالیگا (نان اسپانیایی)


طرز تهیه نان بارا گالیگا (نان اسپانیایی)


یکی دیگر از نان‌های محبوب اسپانیایی، نان **بارا گالیگا (Bara Gallega)** است که نوعی نان سنتی از منطقه گالیسیا در اسپانیا است. 


مواد لازم:

- آرد گندم: 4 فنجان

- آب گرم: 1 و 1/2 فنجان 

- مخمر خشک: 2 و 1/4 قاشق چای‌خوری

- نمک: 1 و 1/2 قاشق چای‌خوری

- آرد ذرت: به میزان لازم (برای پاشیدن روی سطح)


طرز تهیه:

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر را در آب گرم حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد گندم و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

3. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

4. **شکل دادن خمیر:** خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و هر بخش را به شکل بیضوی درآورید. روی سطح کار، آرد ذرت بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید تا کمی پوشانده شود.

5. **استراحت مجدد خمیر:** خمیرها را روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ پخت بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کنند.

6. **پختن نان:** فر را به دمای 220 درجه سانتیگراد (428 درجه فارنهایت) گرم کنید. یک ظرف آب را در کف فر قرار دهید تا بخار تولید شود. نان‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.


منبع: copilot