جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان بامبا (اسپانیایی)



طرز تهیه نان بامبا (اسپانیایی)


یکی دیگر از نان‌های محبوب اسپانیایی، نان **بامبا (Bamba)** است که نوعی نان بافت‌دار و خوشمزه است. 


مواد لازم:

- آرد: 4 فنجان

- مخمر خشک: 2 و 1/4 قاشق چای‌خوری

- شکر: 1/4 فنجان

- نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

- آب گرم: 1 و 1/4 فنجان

- تخم مرغ: 2 عدد

- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

- شیر: 1/2 فنجان


طرز تهیه

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر، تخم مرغ‌ها، روغن زیتون و شیر را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

3. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

4. **شکل دادن خمیر:** خمیر را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ‌های کوچک درآورید. هر توپ را به شکل بیضوی نازک باز کنید.

5. **پختن نان:** یک تابه بزرگ و ضخیم یا تاوه را گرم کنید و هر خمیر نان را در تابه قرار دهید و بپزید تا لایه‌های نان پف کنند و لکه‌های طلایی روی آن ظاهر شوند. هر طرف نان حدود 2-3 دقیقه طول می‌کشد.

6. **تزئین (اختیاری):** می‌توانید بعد از پختن نان، کمی روغن زیتون روی آن بمالید و با نمک دریایی بپاشید.


منبع: copilot




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد