جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان بروشه (فرانسوی)



طرز تهیه نان بروشه (فرانسوی)


یکی دیگر از نان‌های معروف فرانسوی، نان بروشه (Brioche) است که به دلیل بافت نرم و طعم خوشایندش محبوب است. 


مواد لازم:

- آرد: 3.5 فنجان

- شکر: 1/4 فنجان

- نمک: 1.5 قاشق چای‌خوری

- مخمر: 2 و 1/4 قاشق چای‌خوری

- تخم مرغ: 4 عدد

- کره: 1 فنجان (به دمای اتاق رسیده)

- شیر: 1/4 فنجان (گرم)

- وانیل: 1 قاشق چای‌خوری


طرز تهیه

1. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، نمک و مخمر را با هم مخلوط کنید.

2. **اضافه کردن مواد مرطوب:** تخم مرغ‌ها را به تدریج اضافه کنید و مخلوط را خوب بزنید. سپس کره نرم شده، شیر و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

3. **ورز دادن خمیر:** خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

4. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1.5 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

5. **شکل دادن نان:** خمیر را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و به شکل توپ‌های کوچکتر در آورید. این توپ‌ها را در قالب مورد نظر بچینید.

6. **استراحت مجدد خمیر:** بگذارید خمیر‌ها حدود 1 ساعت دیگر استراحت کنند تا دوباره حجمشان افزایش یابد.

7. **پختن نان:** فر را به دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.


منبع: copilot




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد