جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان پان‌دو (کُره ای)


طرز تهیه نان پان‌دو (کُره ای)


یکی دیگر از نان‌های محبوب کره‌ای، نان **پان‌دو (Ppangdu)** است که به دلیل بافت نرم و طعم خوشمزه‌اش بسیار محبوب است. 


مواد لازم:

- آرد: 4 فنجان

- آب گرم: 1 و 1/4 فنجان

- مخمر خشک: 2 و 1/4 قاشق چای‌خوری

- شکر: 1/4 فنجان

- نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

- تخم مرغ: 2 عدد

- کره: 1/2 فنجان (ذوب شده)

- شیر خشک: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)


طرز تهیه

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و شیر خشک (اختیاری) را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

3. **اضافه کردن کره و تخم مرغ:** کره ذوب شده و تخم مرغ‌ها را به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

4. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

5. **شکل دادن خمیر:** خمیر را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید و به شکل توپ‌های کوچک درآورید.

6. **استراحت مجدد خمیر:** بگذارید خمیر‌ها حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کنند تا دوباره حجمشان افزایش یابد.

7. **پختن نان:** فر را به دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و نرم شوند.


منبع: copilot





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد