جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان پنینی (ایتالیایی)



طرز تهیه نان پنینی (ایتالیایی)


یکی دیگر از نان‌های محبوب ایتالیایی، نان **پنینی (Panini)** است که اغلب به صورت ساندویچ سرو می‌شود. 


مواد لازم:

- آرد: 4 فنجان

- مخمر: 2 قاشق چای‌خوری

- شکر: 1 قاشق چای‌خوری

- نمک: 2 قاشق چای‌خوری

- آب گرم: 1.5 فنجان

- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

3. **اضافه کردن روغن زیتون:** 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

4. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

5. **شکل دادن خمیر:** خمیر را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید و هر تکه را به شکل طولانی و مستطیلی در آورید.

6. **استراحت مجدد خمیر:** خمیرها را روی یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ پخت بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کنند.

7. **پختن نان:** فر را به دمای 220 درجه سانتیگراد (428 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.


طرز تهیه پنینی:

1. نان‌های پنینی را به صورت افقی برش دهید.

2. داخل نان را با مواد دلخواه پر کنید، مانند پنیر، گوشت، سبزیجات و سس.

3. ساندویچ‌ها را در یک تابه گریل گرم فشار دهید تا نان‌ها گرم و ترد شوند و پنیر ذوب شود.


منبع: copilot



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد