جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان وایزن‌برود (آلمانی)


طرز تهیه نان وایزن‌برود (آلمانی)


یک نان آلمانی دیگر که بسیار محبوب است، نان **وایزن‌برود (Weizenbrot)** می‌باشد که از آرد گندم تهیه می‌شود. این نان نرم و خوشمزه است.


مواد لازم:

- آرد گندم: 4 فنجان

- مخمر: 2 قاشق چای‌خوری

- شکر: 1 قاشق چای‌خوری

- نمک: 2 قاشق چای‌خوری

- آب گرم: 1.5 فنجان

- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

1. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد، مخمر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب گرم و روغن زیتون را به تدریج اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا خمیر نرمی شکل بگیرد.

2. **ورز دادن خمیر:** خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

3. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

4. **شکل دادن نان:** خمیر را به شکل یک توپ بزرگ یا به شکل یک قرص نان در آورید و روی یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ پخت بگذارید.

5. **استراحت مجدد خمیر:** بگذارید خمیر حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کند تا دوباره حجمش افزایش یابد.

6. **پختن نان:** فر را به دمای 220 درجه سانتیگراد (428 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شود.


منبع: منبع: copilot




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد