جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان شوکوبان (ژاپنی)


طرز تهیه نان شوکوبان (ژاپنی)


یک نان دیگر محبوب و خوشمزه ژاپنی، نان **شوکوبان (Shokupan)** است که به عنوان نان شیر ژاپنی نیز شناخته می‌شود. این نان با بافت نرم و لطیف و طعم شیرین ملایم خود بسیار معروف است.

 

مواد لازم:

- آرد: 4 فنجان

- شیر خشک: 2 قاشق غذاخوری

- مخمر خشک: 2 و 1/4 قاشق چای‌خوری

- شکر: 1/4 فنجان

- نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری

- آب گرم: 1/2 فنجان

- شیر گرم: 1/2 فنجان

- تخم مرغ: 1 عدد

- کره: 2 قاشق غذاخوری (ذوب شده)


طرز تهیه

1. **آماده‌سازی مخمر:** در یک کاسه کوچک، مخمر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حباب بزند.

2. **مخلوط کردن خمیر:** در یک کاسه بزرگ، آرد، شیر خشک، نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر، شیر گرم، تخم مرغ و کره ذوب شده را اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید.

3. **استراحت دادن خمیر:** خمیر را در یک کاسه که کمی روغن زده‌اید بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

4. **شکل دادن خمیر:** خمیر را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل مستطیلی باز کنید. هر خمیر را به صورت رول ببندید و در قالب نان مستطیلی قرار دهید.

5. **استراحت مجدد خمیر:** خمیرها را در قالب پوشیده بگذارید و بپوشانید. بگذارید حدود 30 دقیقه دیگر استراحت کنند تا دوباره حجمشان افزایش یابد.

6. **پختن نان:** فر را به دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و نرم شوند.


منبع: copilot





نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد