ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
طرز تهیه نان برک با پنیر (لبنانی)
نان "برک" (برِک) یکی دیگر از نانهای محبوب لبنانی است که معمولاً با مواد مختلفی مانند پنیر، اسفناج یا گوشت پر میشود.
**مواد لازم:**
- 3 پیمانه آرد
- 1 پیمانه آب گرم
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 2 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 200 گرم پنیر فتای خرد شده
- 1 تخم مرغ (برای برس کردن روی نان)
- کنجد برای تزئین
**طرز تهیه:**
1. در یک کاسه کوچک، خمیر مایه خشک و شکر را با آب گرم مخلوط کنید. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود و کف کند.
2. در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط خمیر مایه را به آن اضافه کنید و سپس روغن زیتون را نیز اضافه کنید.
3. مخلوط را خوب ورز دهید تا یک خمیر نرم و چسبناک بدست آید. اگر خمیر خیلی خشک است، میتوانید کمی آب اضافه کنید.
4. خمیر را به مدت 1-2 ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
5. پس از آن، خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گرد و نازک درآورید.
6. مقداری پنیر فتای خرد شده را در وسط هر قسمت خمیر قرار دهید و سپس خمیر را به شکل نیمدایره ببندید. لبههای خمیر را به خوبی فشار دهید تا پنیر بیرون نریزد.
7. تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و روی نانها بمالید. سپس کنجد را روی نانها بپاشید.
8. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. نانها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
9. نانهای برک آماده است. میتوانید آنها را گرم سرو کنید و لذت ببرید!
منبع: copilot