جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

جادوی ِ خاطرات

هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من

طرز تهیه نان برک با پنیر (لبنانی)



طرز تهیه نان برک با پنیر (لبنانی)


نان "برک" (برِک) یکی دیگر از نان‌های محبوب لبنانی است که معمولاً با مواد مختلفی مانند پنیر، اسفناج یا گوشت پر می‌شود. 


**مواد لازم:**

- 3 پیمانه آرد

- 1 پیمانه آب گرم

- 1 قاشق چای‌خوری شکر

- 2 قاشق چای‌خوری خمیر مایه خشک

- 1 قاشق چای‌خوری نمک

- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

- 200 گرم پنیر فتای خرد شده

- 1 تخم مرغ (برای برس کردن روی نان)

- کنجد برای تزئین


**طرز تهیه:**

1. در یک کاسه کوچک، خمیر مایه خشک و شکر را با آب گرم مخلوط کنید. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه فعال شود و کف کند.

2. در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط خمیر مایه را به آن اضافه کنید و سپس روغن زیتون را نیز اضافه کنید.

3. مخلوط را خوب ورز دهید تا یک خمیر نرم و چسبناک بدست آید. اگر خمیر خیلی خشک است، می‌توانید کمی آب اضافه کنید.

4. خمیر را به مدت 1-2 ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

5. پس از آن، خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گرد و نازک درآورید.

6. مقداری پنیر فتای خرد شده را در وسط هر قسمت خمیر قرار دهید و سپس خمیر را به شکل نیم‌دایره ببندید. لبه‌های خمیر را به خوبی فشار دهید تا پنیر بیرون نریزد.

7. تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید و روی نان‌ها بمالید. سپس کنجد را روی نان‌ها بپاشید.

8. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. نان‌ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

9. نان‌های برک آماده است. می‌توانید آن‌ها را گرم سرو کنید و لذت ببرید!


منبع: copilot



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد